DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Apple’dan kadınlara özel ‘Fiskos’ uygulaması

Apple’dan kadınlara özel ‘Fiskos’ uygulaması

Apple’dan kadınlara müjde… Artık her sorunuza cevap alabileceğiniz bir uygulamaya sahipsiniz… ‘Fiskos’ ile hayat daha kolay hale gelecek….

Apple, kadınlara özel bir uygulama geliştirdi. Apple’ın geliştirdiği ‘Fiskos’ isimli mobil uygulama sayesinde son fiskolardan haberdar olabileceksiniz.Dışarı mı çıkacaksınız ne giymelisiniz, bugün hangi yemeği yapmalısınız, sevgilinizle kavga ettiniz ne yapmalısınız, babanızın doğum günü ne almalısınız? İşte tüm bunlara cevap bulmak için muhteşem bir uygulama sizler için hazır..

Apple’dan kadınlara özel ‘Fiskos’ uygulaması

fiskos-mobil-kadinlaraYaklaşık iki hafta önce teknoloji devi Apple tarafından geliştirilen kadınlara özel ‘Fiskos’ uygulaması Apple’ın online mağazası App Store’da kullanıma sunuldu. App Store tarafından öne çıkarılan Fiskos, iki haftada 3 bin takipçiyi aşan sosyal ağ platformu haline dönüştü.Kadınlara özel mobil uygulama Fiskos, hem tasarımıyla hem içeriğiyle tam da kadınların istediği gibi bir uygulama. Adının duyulmasıyla her geçtiğimiz gün 1000 takipçi edinen mobil uygulama kadınların günlük yaşamlarında onlara kolaylık sağlayacağa benziyor.Fiskos uygulamasını App Store’dan indirdiğinizde Facebook hesabınızla kaydolmanız gerekiyor.Üyelik işlemi tamamlandığında uygulama ekipleri tarafınca gerekli kontroller sağlanarak fake hesapların ve erkeklerin üyelik durumları reddediliyor.Üye olduktan sonra Fiskos, arkadaşlarınızla eğlenceli hale gelecek. Profilinizden arkadaşlarınıza davet gönderebilirsiniz.Fiskos uygulamasının ana sayfasında Facebook ve Twitter’da olduğu gibi ileti yani ‘fiskos’ başlatabilirsiniz.Fiskos’ta Facebook ve Twitter’dan farklı olarak bu iletiler 3 tip olarak sınırlandırılmış.İşte 3 ileti türü:

  • Başlık
  • Fotoğraflı Başlık
  • Bu mu? Şu mu?

İstatistiklere göre, Fiskos uygulamasına aktif kullanıcılar tarafından her dakikada bir yeni bir ‘fiskos’ ekleniyor.3 haftalık bir süreç içinde 3 bin takipçisi bulunan uygulamanın iletilerdeki yorum sayısı 7.Fiskos uygulaması üzerinde kadınların her türlü bilgiye ulaşabileceğini, her hangi bir konuda yardım isteyebileceği bir platform. Burada devreye Bu mu? Şu mu? fiskosu giriyor.İşte kullanıcılardan tarafından paylaşılan fiskos örneği:-Kızlar dışarı çıkacağım hangisini takmalıyım? Yardım lütfen.fiskos-ekran-goruntusu-kadinlaraFiskos kullanıcıları tarafından ‘Erkeksiz Hava Sahası’ olarak adlandırılan mobil uygulamaya bir giren bir daha çıkamıyor.Fiskos uygulamasının kurucuları: Sümeyra Şimşek ve Ulaş Can CengizKurucularından alınan bilgiye göre, Fiskos’un Android sürümünün şimdilik yapılmayacağı, sadece İOS üzerinde yeni özellikler ekleyerek büyümenin planlandığı bildirildi.Bu uygulamaya, App Store’dan ‘Fiskos – Kadınlara Özel Canlı Sosyal Ağ‘ adıyla aratarak ulaşabilirsiniz.