DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arda, Barcelona’yı bırakıyor mu?

Arda, Barcelona’yı bırakıyor mu?

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’da forma giyen Arda Turan’ın hangi takıma transfer olacağı gündemden düşmeyen konular arasındaydı.

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’da forma giyen Arda Turan hangi takıma transfer olacak? soruları yanıt buldu. Turan’ın menajerinden transfer açıklaması geldi. Arda Turan Barcelona’dan ayrılıyor mu?Geçtiğimiz günlerde, Barcelona ekibi bir türlü beklediği performansı alamayan ve EURO 2016’da gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan Arda Turan için gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öne sürülmüştü.İspanya devi Atletico Madrid’den 41 milyon euro bonservis bedeli ile Barcelona’ya transfer olan Arda Turan için ilk olarak İngiltere Premier League’i takımlarından Arsenal, sonra da Chelsea’nin devreye girdiği öğrenilmişti.arda-turan-barcelona-dan-ayriliyor-mu

25 milyon euro bonservis

Antonio Conte ile beraber takımı yeni bir yapıya sokmayı planlayan Chelsea, Turan için Barcelona ile masaya oturdu ancak Barcelona’nın belirlediği 25 milyon euroluk bonservis bedeli transferin önüne taş koymuş durumda.Transferin çıkmaza girmesiyle Chelsea takımı Turan için kiralama teklifi gönderdi. Chelsea’nın teklifini geri çeviren Barcelona bonservis bedelini 20 milyon euro seviyesine indirebileceğini açıkkanmıştı.İki takım bu hafta içerisinde tekrar pazarlık için bir araya geleceğini açıklamıştı.

MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Barcelona’nın yıldızı Arda Turan hakkındaki transfer iddialarını menajeri son noktayı koydu. Barcelona’da futbol hayatına devam eden Arda Turan hakkında menajeri Ahmet Bulut’un açıklaması şu şekilde:

“DOĞRU DEĞİL”

İspanyol basınında çıkan, bir çok dev takımla adı geçen Turan’ın Barcelona’dan ayrılacağı haberlerine İngiliz The Guardian Gazetesi’ne açıklık getiren Bulut, “Arda’ya bir ilginin olması normal, Barcelona’dan ayrılacağına yönelik çıkan dedikodular doğru değil, kulübünde mutlu…” ifadelerini kullandı.Geçtiğimiz sezonda 41 milyon lira Euro’ya Barcelona’ya transferi gerçekleşen 29 yaşındaki yıldız futbolcunun adı Chelsea, Arsenal,Juventus, Borussia Dortmund gibi dünya devleriyle anılmıştı. Katalan ekibin bu transflerlerden birine 25 milyon bonservis ile izin verileceği iddia edilmişti.

GÜNLÜĞÜ 7 BİN 500 EURO

Turan’ın menajeri Ahmet Bulut’un Guardian’a yaptığı bu açıklamayla birlikte iddialar çürümüş oldu ve Arda Turan için transfer kapıları kapanmış oldu.arda-turan-tekne-barcelonaTakımında kalıp kalmayacağı tartışılan ve mejaneri Ahmet Bulut’un yaptığı açıklamayla kulübünde kalacağı kesinleşen Turan, yaz tatilini arkadaşlarıyla birlikte lüks bir teknede geçiriyor.Teknenin günlük kira ücreti sosyal medyada yankı uyandırdı. 7 bin 500 Euro değerinde olan lüks gulette kardeşi Okan Turan ve arkadaşlarıyla Euro 2016’nın yorgunluğunu atıyor.