DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arda Turan Milli Takımı Bırakıyor Mu?

Arda Turan Milli Takımı Bırakıyor Mu?

Türkiye’nin gururu Arda Turan, Fatih Terim ile yaşadığı sıkıntılar sonrası Milli Takım’dan ayrılma kararı mı aldı? Fatih Terim neden kadroya almadı?\r\n\r\n

Türkiye’nin gururu Arda Turan, Fatih Terim ile yaşadığı sıkıntılar sonrası Milli Takım’dan ayrılma kararı mı aldı? Fatih Terim neden kadroya almadı?Tüm Türkiye’nin merakla beklediği İzlanda ve Ukrayna maçlarında ter döktürecek kadro açıklandı. Fatih Terim, kadroyu açıklarken dikkat çekilen nokta ise bu kadroda da Arda Turan’ın olmamasıydı. Türkiye açısından büyük öneme sahip bu iki maça Barcelona forması giyen ve adından çokça söz ettiren kaptan Arda davet edilmedi.

Arda Turan, Fatih Terim’in restine böyle karşılık verdi

Euro 2016 kampında prim konuları yüzünden ters düşen Fatih Terim ve Arda Turan’ın arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Başarılı futbolcu Arda Turan ise bu yıl Barcelona’da gösterdiği üstün başarıdan dolayı kampa çağırılacağı bekleniyordu. Fakar Fatih Terim Ukrayna ve İzlanda kadrolarına Turan’ı davet etmemişti.Fatih Terim’in, “Türk halkından özür dilemeleri lazım” göndermesine, çıktığı televizyon programında, “Ben özür dilenecek bir şey yapmadım” yanıtını vermişti.

Milli Takımı Bırakıyor

arda-turanBu sezonda gösterdiği üstün başarı ile İspanyol medyasına damga vurdu. Oynadığı 9 maçta tam 5 gol ve 4 asisti bulunuyordu. Fakat başarılı futbolcu davet edilmemesini gelişen olaylar nedeni ile normal bulduğu ifade ederken bomba bir karar aldığını vurguladı.Yıldız futbocu Fatih Terim ile arasında geçen tartışmanın Milli Takıma zarar verdiği belirterek Ay Yıldızlı formayı bırakacağını açıkladı. Milli Takım ile veda hazırlığında olan başarılı futbolcuyu haklı görenlerin yanı sıra bu kararından vazgeçirmek isteyen çok sayıda kişi bulunuyor. İspanya’da Barcelona forması giyen usta futbolcunun Milli Takıma vedasını bu hafta başında açıklayacağı belirtildi.