DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arda Turan: “Sizler için buradaydık”

Arda Turan: “Sizler için buradaydık”

İrlanda’nın İtalya’yı 1-0 mağlup etmesinin ardından Euro 2016 macerası biten A milli takımı için paylaştığı mesaj sosyal medyada gündeme oturdu.

Milli takımımızın, İrlanda’nın İtalya’ya attığı 85.dakikadaki golüyle Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) macerası bitti. Türkiye,  Euro 2016’daki varlığı boyunca performans nedeniyle tepki gördü.Arda Turan, Euro 2016’dan A milli takımın elenmesinin ardından kendi instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. A milli takım kadrosuyla çekilen fotoğrafı instagram hesabından paylaşan ve altına bir not düşen Arda Turan’ı destekleyenler de oldu tepkisini gösterenlerde.Arda Turan’ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Arda Turan, “Biz sizler için buradaydık” dedi ve herkesten helallik istedi.İşte Arda Turan’ın instagram paylaşımı:arda-turan-biz“Bir masaya oturduk. Hep beraber üzüntülerimizi, sevinçlerimizi koyduk ortaya. Kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım, teselli tarafındaydım. Kardeşinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda her halleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm. Bir ömür boyu da öyle göreceğim. Bu akşam herkese olduğu gibi bize de zordu. Hala da zor ama bütün bunları bıraktığımızda, geriye bayrağımız, ülkemiz, milletimiz kaldı.

Arda Turan: “Sizler için buradaydık”

“Biz sizler için buradaydık, bayrağımızı dalgalandırabilmek için. Az da olsa bunu yaptığımıza inanıyorum. Futbolla ilgili elimizden geleni yaptık, bazen futbol böyle olmuyor. Sizin bu futbolla ilgili kırgınlığınız, üzüntünüz kızgınlığınız varsa başımızın üstüne. Biliriz ki halkımız bizi çok sevdiğinden böyle yapar… Bize gelince hakkımız varsa helaldir… Siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz, benim güzel ülkem. İyi geceler, hayırlı sahurlar.”Arda Turan’ın teknik direktör Fatih Terim ile de arasının açık olduğu iddia edilmişti. Ayrıca, Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı sonrası da yaptığı konuşmayla tepkileri üzerine çekmişti.İşte Arda Turan’ın paylaşımına bazı takipçilerinin tepkileri:bozkurt_yucekaya: Mücadele etmeden sans ile en iyi 3 olarak gittiğimiz fransada yine şans bekleyip en iyi 3 olarak üst tura çıkmak beklentisi ne kadar komik milli forma aşkına para aşkı k arismissa hakkımızı helal etmiyoruz @ardaturanuzaycozmoz: Arda turan sen demedin mi ben kiloluyum koşamıyorum diye. bu turnuvanın olacağını aylar öncesinden biliyordun. O zaman neden beslenmene dikkat etmedin? Neden sporunu aksattında kilo alıp hayatının en kötü futbollarını oynadın. Milli takımı iplemedin çalışmadın ve şimdi de helallik istiyorsun.victqor: “Elimizden geleni yaptık derken” yüzün kızarıyordur umarım @ardaturan