DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arka Sokaklar’ın efsane ismi Mesut’tan kötü haber

Arka Sokaklar’ın efsane ismi Mesut’tan kötü haber

Arka Sokaklar dizisinin en sevilen karakterlerinden olan Mesut’tan kötü haber geldi. Arka Sokaklar’ın yeni bölümde ölerek diziye veda ediyor. Kanal D’nin uzun süredir ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar’ın 435. bölüm fragmanı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde referandum kararının hayır olduğunu açıklayarak, “kanaldan beni de kovun” demişti. Bu kararının ardından beklenen oluyor ve Mesut başkomiser karakterine can veren Şevket

Arka Sokaklar dizisinin en sevilen karakterlerinden olan Mesut’tan kötü haber geldi. Arka Sokaklar’ın yeni bölümde ölerek diziye veda ediyor.

Kanal D’nin uzun süredir ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar’ın 435. bölüm fragmanı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde referandum kararının hayır olduğunu açıklayarak, “kanaldan beni de kovun” demişti. Bu kararının ardından beklenen oluyor ve Mesut başkomiser karakterine can veren Şevket Çoruh bu bölümde ölerek diziden çıkıyor.

Mesut’tan kötü haber

Referandum kararını açıkladığı için İrfan Değirmenci’nin işine son verilmişti. Bu konu üzerinde ona destek olan , Şevket Çoruh da “ben de hayır diyorum, beni de kovun” demişti. Bu sözlerinin sonrasında dizinin yeni yayınlanan bölümünde Mesut’un öldüğü görülüyor. Büyük olasılıkla diziden ayrıldı.