DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aşk Laftan Anlamaz neden yok? 31 Aralık Cumartesi

Aşk Laftan Anlamaz neden yok? 31 Aralık Cumartesi

Cumartesi günleri Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi yayınlanacak mı? Neden yayınlanmadı? Yeni bölümde neler olacak?

Bu sezon Show Tv‘nin iddialı dizileri arasına adını yazdıran Aşk Laftan Anlamaz neden yayınlanacak mı? İlk bölümleriyle Çarşamba günleri yayınlanan, daha sonra aldığı reytinglerden dolayı yayın günü Cumartesi gününe değiştirilen dizi 31 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak mı?Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz‘in paylaştığı, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu gibi genç kadrosuyla dikkat çeken Aşk Laftan Anlamaz dizisi yayınlanmayacak.Aşk Laftan Anlamaz dizisi yerine Show Tv’de saat 20:00’da Güldüy Güldüy Çocuk (En İyiler), 22:00’da ise Güldür Güldür (Yılbaşı Özel) bölümüyle ekranlarda olacak.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi
Aşk Laftan Anlamaz dizisi

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Konusu

Dizide Murat Sarsılmaz karakterine hayat veren Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin şirketi SARTE’nin başındadır. Hande Erçel ise ‘Hayat’ karakterine hayat vermektedir. Hayat Giresun’da doğmuş ancak İstanbul’da iki kız arkadaşıyla beraber yaşamaktadır. Murat ve Hayat’ın yolları bir karmaşılık sayesinde keşişmiş ve birbirlerine aşık olmuşlardır.Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk LaftanAnlamaz dizisi yayın hayatına Çarşamba günü başladı. Reytinglerde üst sıralarda yerini bir süre korumayı başaran dizi, yeni sezon dizilerinin başlamasıyla reytinglerdeki başarısını kaybetmişti. Kanal diziyi yayından kaldırmak yerine yayın gününü değiştirdi. Şimdilerde Cumartesi günleri ekrana gelen dizi reyting listelerde yükselişe geçti.Dizi yeni bölümüyle 7 Ocak 2017 tarihinde Show Tv‘de…