DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Atakan Arslan’ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı

Atakan Arslan’ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı

Survivor 2016’nın en başarılı yarışmacılarından biri olan Atakan’ın annesi hakkında hiç konuşmaması izleyenlerin dikkatini çekmişti. Atakan’ın annesi kimdir?Atakan’ın annesi ve kardeşinin fotoğrafları ortaya çıktı.Survivor adasında adı aşk iddialarına karışan Ezgi Avcı’nın paylaştığı fotoğraf iki arasındaki dedikoduları tekrar alevlendirecek gibi… Annesi hakkında hiç bahsetmedi İletişim oyununda sadece babasıyla görüşen ve annesi hakkında tek bir kelime etmeyen

Survivor 2016’nın en başarılı yarışmacılarından biri olan Atakan’ın annesi hakkında hiç konuşmaması izleyenlerin dikkatini çekmişti. Atakan’ın annesi kimdir?Atakan’ın annesi ve kardeşinin fotoğrafları ortaya çıktı.Survivor adasında adı aşk iddialarına karışan Ezgi Avcı’nın paylaştığı fotoğraf iki arasındaki dedikoduları tekrar alevlendirecek gibi…

Annesi hakkında hiç bahsetmedi

İletişim oyununda sadece babasıyla görüşen ve annesi hakkında tek bir kelime etmeyen Atakan’ın annesi merak ediliyordu. Son tahmin ödülü oyununda hayatından kısaca bahseden Atakan kendisini babaannesi ve dedesinin büyüttüğünü söylemiş onlar için hediye kazanmak istediğini dile getirmişti.

Atakan'ın kardeşim ve Annesi
Atakan’ın kardeşim ve Annesi
Atakan’ın neden Babaannesi ve Dedesi ile büyüdüğü belli oldu.Atakan’ın annesi ve babası küçük yaşta ayrılmışlar. Atakan’ın velayeti babasında kardeşinin velayeti annesinde kalmış. Yıllardır annesi ve kardeşiyle görüşmeyen Atakan kardeşi ile yıllar sonra görüşmeye başlamış.Atakan’ın annesi ile hala görüşmediği öğrenildi.
Atakan'ın kardeşi Ahu Arslan
Atakan’ın kardeşi Ahu Arslan

Ezgi’nin paylaştığı fotoğraf dedikoduları alevlendirdi

Survivor 2016 yarışmacısı Ezgi Avcı’nın Survivor adasında en yakın olduğu isim Atakan Arslandı. İkilinin yakın olmasıyla aşk yaşadıkları iddia edilmişti.Survivor’dan elenen Ezgi Avcı’nın Instagram hesabından Atakan’ın kardeşi ile fotoğraf paylaşınca iki arasındaki aşk dedikoduları tekrar alevlendi.

Ezgi Avcı ve Atakan'ın kardeşi Ahu Arslan
Ezgi Avcı ve Atakan’ın kardeşi Ahu Arslan

Ezgi, Atakan ile sevgili olmadıklarını şu açıklamayla yazdı;

Açıklık getirmiş olduğum bir konuyu sizlerden aldığım yorumlar nedeniyle bir kez daha paylaşmak istedim. Atakan’la ilgili soru sorulduğunda dostum, yoldaşım diye cevapladım (ki kendisi de bana kardeşim diye hitap etmiştir) ama görüyorum ki yeterli olmamış.
ezgi avcı ve atakan sevgilisi miBen kardeşim kelimesini kullanmam; çünkü daha maskülen bir ifade olduğunu düşünürüm ama eğer aramızdaki ilişkinin güvene dayalı bir dostluk olduğuna inanmanızı sağlayacak kelime oysa ‘evet kardeşimdir Atakan’.atakanın sevgilisi ezgi avcıAtakan orda sağlığı ve performansı için mücadele ederken burda sadece bu tür söylemleri konuşarak farklı algıların yaratılmasını doğru bulmuyorum. Atakan’ı da beni de ayrı ayrı sevenlere ve bizim dostluğumuzu TAKDİR EDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER. Ona destek olmaya devam edelim lütfen!!!