DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aubameyang’dan Emre Mor ve Nuri Şahin değerlendirmesi

Aubameyang’dan Emre Mor ve Nuri Şahin değerlendirmesi

Pierre-Emerick Aubameyang, Türk basınına Emre Mor ve Nuri Şahin’i değerlendirdi.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang, Emre Mor ve Nuri Şahin ile ilgili konuştu.

NURİ HIZLI KOŞMUYOR

Gabon’lu futbolcu takım arkadaşlarını Lig TV mikrofonuna değerlendirdi. Nuri Şahin için Nuri, çok iyi ve kibar biri. Aynı zamanda çok iyi bir oyuncu. Oynarken herşeyini ortaya koyuyor. Tekniği çok iyi ancak hızlı koşmuyor. Borussia Dortmund’a transfer olduğum zaman bana çok yardımcı olmuştu. Birlikte uzun uzun konuşurduk.”sözlerini kullandı.

EMRE’YE ÖVGÜ

Aubameyang kendisine yönetilen Emre Mor sorusu üzerine genç takım arkadaşına överken çalışmaya devam etmesi gerektiğini “Topla çok hızlı oynuyor ve çok kuvvetli. Biraz daha çalışması halinde daha çok yükseğe çıkabileceğini düşünüyorum.” sözleriyle ifade etti.

REAL MADRID’E TRANSFERİ KONUŞULUYOR

Transfer döneminde Paris Saint-Germain, Arsenal ve Real Madrid takımlarının radarına takıldığı iddia edilmişti. Bunun üzerine konuşan Dortmund Ceo’su Watzke “Pierre, gelecek sezon kesinlikle bizimle kalacak. Takımımız için önemli ve yeri doldurulması zor bir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.Açıklamanın birkaç gün sonrasında Aubameyang ZDF’ye konuşmuştu. Dedesine Real Madrid’te oynayacağına dair söz verdiği dile getiren futbolcu buna karşın ”Bazen en büyük kariyer hedefim olan Real Madrid’de oynamak istiyorum. Ancak şu an her şey mükemmel gidiyor. Dortmund’dan ayrılmama neden olacak tek kulüp Real Madrid ama şu an değil.” ifadeleriyle Real Madrid’e transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda Tuchel’de oyuncusunun adının Real Madrid ile anılmasıyla ilgili konuşmuştu. Teknik patron “Aubameyang olmadan oynamak kolay değildi. Bu maçta oynamamasına karar verdik. İç meselemiz ve spekülasyonlara önem vermiyorum. Bir sonraki maçta sahada olacak” sözleriyle iddiaları reddetmişti.

AFRİKA ULUSLAR KUPASI’NDA FAVORİSİNİ AÇIKLADI

14 Ocak tarihinde başlayacak Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek futbolcu takımından uzak kalacak. Gabon Milli Takımı’nın da katıldığı turnuvada favori olarak Senegal’i gösterdi. Ancak Kamerun ve Cezayir’in de şanslarının olduğunu ekledi. Aubameyang 2009 yılından bu yana Gabon Milli Takımı formasını 45 kez giydi 18 gol attı.Gabon Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası A Grubu’nda Burkina Faso, Kamerun, Gine-Bissau takımlarıyla karşılaşacak.