DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselen Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselen Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

Olympiakos’u eleyen Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde çeyrek final vizesi aldı. Kura çekimi öncesi Siyah-beyazlıların muhtemel rakipleri de belli oldu. 1-1’in rövanşında Vodafone Arena’da ağırladığı Olympiakos’u 4-1 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalan tek Türk takımı oldu. Çeyrek finale yükselen tüm takımların netleşmesiyle muhtemel rakipler de belli oldu. Çeyrek finalde Genk ve Anderlecht

Olympiakos’u eleyen Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde çeyrek final vizesi aldı. Kura çekimi öncesi Siyah-beyazlıların muhtemel rakipleri de belli oldu.

1-1’in rövanşında Vodafone Arena’da ağırladığı Olympiakos’u 4-1 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalan tek Türk takımı oldu. Çeyrek finale yükselen tüm takımların netleşmesiyle muhtemel rakipler de belli oldu.

Çeyrek finalde Genk ve Anderlecht gibi iki Belçika ekibinin yer alması dikkat çekiyor. Son yıllarda kupaya ambargo koyan İspanya’dan sadece Celta Vigo çeyrek final vizesi alabildi.

Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Manchester United, Şampiyonlar Ligi’ne kalamama tehlikesiyle karşı karşıya. Kupa 2’de son 8 takım arasında yer alan İngiliz ekibi Avrupa Ligi kupasını müzesine götürerek Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde etmeyi hedefliyor. United, kupanın en büyük favorisi olarak görülüyor.

Bir başka Alman takımı olan Mönchengladbach’ı saf dışı bırakan Schalke’de bu turda yer alan tek Alman takımı oldu.

Öte yandan Hollanda ekibi Ajax ve Fransız ekibi Lyon’da kura çekimine katılacak.

Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

Celta Vigo (İspanya)

Genk (Belçika)

Manchester United (İngiltere)

Ajax (Hollanda)

Olimpik Lyon (Fransa)

Schalke (Almanya)

Anderlecht (Belçika)

Kura çekimi TSİ 15.00’da İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselen Beşiktaş’ın 7 muhtemel rakibi belli oldu.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde düzenlenecek kura çekimi 17 Mart Cuma günü saat 15:00’te başlayacak.