DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Avrupa’nın en iyisi yine ‘THY’ seçildi

Avrupa’nın en iyisi yine ‘THY’ seçildi

Türk Hava Yolları yine zirveyi kimseye bırakmadı. Hava yolu şirketlerini her yıl ödüllendiren Skytrax bu yıl da ödüllerini sahiplerine verdi.

Hava Yolu şirketlerini her yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllendiren Birleşik Krallık’ın uçuş araştırma servisi Skytrax’ın havayolu araştırmalarına göre “Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi” seçildi.Bu yıl yapılan araştırmaya göre; “En İyi Business Class İkram Servisi”, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ödülleri de yine son 6 yılın zirvedeki ismi oldu.Türk Hava Yolları (THY) 6 yıldır üst üste Skytrax tarafından “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçildi.Türk Hava Yolları aynı zamanda Avrupa’da bulunduğu bölgenin en iyi hava yolu şirketi seçilmesi üzerine 8 kez  ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ünvanına da sahip oldu.Ödül Töreni İngiltere’nin başkenti Londra’da 12 Temmuz itibariyle gerçekleşti.Bu ödülden farklı olarak, yolcularına en iyi konforu sağlayan”Turkish Airlines Lounge Istanbul”un ikram konsepti ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünya çapında “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülüne de layık görüldü.THY’na ait uçaklarda “Flying Chef” hizmeti ile “En İyi Business Class İkram Servisi” ödülünün de sahibi oldu.thy_odul-avrupa-en-iyisi-6-yildir

THY, 6 YILDIR ZİRVEDE

Ödül, Skytrax’ın CEO’su  Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya verildi.M.İlker Aycı, 6 yıldır bu ödülü alan THY adına şu şekilde konuşma yaptı:“Layık görüldüğümüz bu ödül, yalnızca THY’nin değil, aynı zamanda Türk Sivil Havacılığının başarısı, hepimizin ortak paydası. Geçtiğimiz 6 yıl boyunca dünya genelindeki yolcular tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilmek bizler için son derece gurur verici. Bu başarı, 40 binin üzerinde çalışanımız ve iş ortaklarımızın yer aldığı büyük ailemizin her bir ferdinin haklı gururu. Bu ödül ve tabii ki diğerleri, farklı ve yenilikçi hizmet anlayışımız ile dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefimiz doğrultusundaki ilerleyişimizde önemli birer teşvik unsuru.Bizlere bu mutluluğu yaşatan THY ailesinin çalışkan bireyleri başta olmak üzere, markamızı bir istikrar sembolü haline getiren daimi velinimetimiz yolcularımıza sonsuz teşekkür ediyor ve daha uzun yıllar bu başarıya ortak olacağımızın taahhüdünü yenilemek istiyorum.”