DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Avusturya’da terör operasyonu!

Avusturya’da terör operasyonu!

Avusturya’da farklı adreslere yapılan terör operasyonu nda şüpheli oldukları gerekçesi ile 5 kişi gözaltına alındı. Avusturya’nın Sankt Pölten şehrinde bu sabah saatlerinde farklı adreslere operasyonlar düzenlendi. Yapılan operasyonlarda terör şüphelisi oldukları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı. Eyalet Polis Sözcüsü Roland Scherscher ise operasyona ilişkin bilgi verdi. Roland Scherscher ilk operasyonun Sankt Pölten kentinde bulunan eve yapıldığını burada

Avusturya’da farklı adreslere yapılan terör operasyonu nda şüpheli oldukları gerekçesi ile 5 kişi gözaltına alındı.

Avusturya’nın Sankt Pölten şehrinde bu sabah saatlerinde farklı adreslere operasyonlar düzenlendi. Yapılan operasyonlarda terör şüphelisi oldukları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı. Eyalet Polis Sözcüsü Roland Scherscher ise operasyona ilişkin bilgi verdi. Roland Scherscher ilk operasyonun Sankt Pölten kentinde bulunan eve yapıldığını burada 20 yaşlarında bir vatandaşın gözaltına alındığını belirtti.

Avusturya’da terör operasyonu!

Avusturya'da terör operasyonu!

Sankt Pölten’in ardından 3 farklı adrese operasyon yapıldı. Bu adreslerde de 4 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Sank Pölten Savcılığından Karl Wurzer de terör örgütü DEAŞ’la bağlantılı olduğu düşünülen 5 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Konu ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini ve soruşturmaya ilişkin detayların ilerleyen zamanlarda kamuoyuyla paylaşılacağını aktardı. Ülkede geçtiğimiz son 2 ayda yapılan bu tarz terör operasyonlarında gözaltına alınanların kişilerin sayısı 23’e yükseldi.