DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ayrılık Brad Pitt’e yaramadı! Hüngür hüngür ağladı

Ayrılık Brad Pitt’e yaramadı! Hüngür hüngür ağladı

Angelina Jolie, Brad Pitt çiftinin boşanması dünya genelinde magazin gündemine oturdu. Us Weekly dergisinde yer alan bir haberde Brad Pitt’in çok kötü durumda olduğu iddia edildi.

Dünyanın en uyumlu çiftleri arasına örnek gösteren Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliği bitiyor. Yakışıklı aktör Brad Pitt’in ayrılık acısına dayanamadığı ve sağlık durumunun bozulduğu iddia edildi. Pitt ve Jolie’nin ayrılığı günlerdir magazin gündeminin ilk sırasında yer alıyor.Us Weekly dergisine konuşan ismi açıklanmayan bir kaynak, “Pitt, hayatının bu hale gelmesine inanamıyor, çok kötü durumda. Korumaya çalıştığı tek şey çocukları. Ailesinden destek alıyor, sıklıkla anne babasıyla, yakın arkadaşlarıyla ve menajeriyle konuşuyor. Annesi de sık sık onu arıyor” ifadelerini kullandı.

Brad Pitt hazırlıksız yakalandı

Aynı kaynak, Brad Pitt’in ayrılığa hazırlıksız yakalandığını ve Angelina Jolie’nin ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle kendisine boşanma davası açması üzerine günlerdir ağladığını belirtti.Çocuklarını göremeyen Pitt, Angelina Jolie’nin çalışanlarından çocukları hakkında bilgi almaya çalıştığı da iddia edildi.

Angelina Jolie’nin evlilikleri

41 yaşındaki ABD’li manken Angelina Jolie 3 evlilik yaptı. 1996 yılında Jonny Lee Miller’le evlenen Jolie 199 yılında Miller’dan boşandı. İkinci evliliğini Billy Bob Thornton ile 2000 yılında gerçekleştiren Jolie’nin evliliği 3 yıl sürdü. 2014 yılında Brad Pitt ile evlenen güzel aktör 2016 yılında Pitt’e boşanma davası açtı.

Brad Pitt’in evlilikleri

52 yaşındaki yakışıklı aktör Brad Pitt’in başından 2 evlilik geçti.2000 yılında Jennifer Aniston ile evlenen Pitt, 2014 yılında Angelina Jolie ile hayatını birleştirmişti.