DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bana Sevmeyi Anlat dizisi final mi yapıyor?

Bana Sevmeyi Anlat dizisi final mi yapıyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisi final mi yapacak? Final iddiaları hakkında dizi yapımcısı açıklama yaptı.

Fox Tv’nin yeni sezon dizileri arasında yerini alan, 26 Ağustos 2016 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinin final yapacağı söyleniyor. Dizi yapımcısı final iddialarının ardından açıklama yaptı.Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı henüz 15. bölümüyle ekranlara gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinin final yapacağı iddia edildi.Geçtiğimiz aylarda yayın günü değiştirilen dizi reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı gösteremedi. Haliyle düşük reyting alan her dizi gibi FOX TV’nin yeni dizisi hakkında da final haberleri çıkıyor.Bana Sevmeyi Anlat

BANA SEVMEYİ ANLAT FİNAL YAPIYOR MU?

İddialar hakkında açıklama yapan dizinin yapımcıları henüz böyle bir kararın olmadığını ve dizinin çekimlerinin devam ettiğini açıkladı. Açıklama dizinin hayranlarını sevindirirken sosyal medyada da yüzlerce destek mesajı paylaşıldı.

YAYIN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİRİLMİŞTİ?

Yaz sezonunda başlayan reytinglerde oldukça başarılı olan Rüzgarın Kalbi dizisinin beklenmedik bir anda yayın günü değiştirilmiş ve dizi yeni gününde başarısız olup bir sonraki hafta yayından kaldırılmıştı. Bana Sevmeyi Anlat dizisi reytinglerde ilk 10’a giremeyince yayın günü değiştirilmiş ve herkes kanalın diziden vazgeçtiğini düşünmüştü.Final haberleri şimdilik gerçeği yansıtmasa da dizi yayınlanan son bölümüyle TOTAL reytinglerinde 11. sırada yer aldı. Dizinin reytinglerde kendini gösterememesi halinde final kaçınılmaz olacaktır.

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin son bölümünde yaşananlar

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat’ın son bölümünde ne olmuştu? Gözaltına alınan Haşmet serbest bırakılacak mı? Haşmet’in gözaltına alınmasına sevinen Leyla ile Alper’i yeni bölümde neler bekliyor?Her türlü beladan kolayca sıyrılan Haşmet yine yaş tahtaya basmayacak. Bir türlü aşklarını yaşayamayan Alper ve Leyla önlerine çıkan engelleri aşmaya çalıştıkça daha da köşeye sıkışmaktadırlar. Leyla’yı araştıran Canan kızının olduğunu öğrenir. Canan’ın bundan sonra ne yapacağı büyük merak konusu haline gelmişti. Onur’un Berna’ya saplantısı Berna’nın başına daha büyük belalar açacak.Alper ve Leyla’nın aşkını konu alan dizide gelecek hafta neler olacak hep beraber izleyip göreceğiz.Pazartesi günleri saat 20:00’da FOX TV ekranlarında yayınlanan dizinin akıbeti ilerleyen günlerde dahada netlik kazanacak. Şimdilik final yapması gündemde olmayan dizinin kaderi alacağı reyting puanlarına bağlı.