DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Barcelona’nın ilgi odağı Mesut Özil

Barcelona’nın ilgi odağı Mesut Özil

Mesut Özil ile sözleşme yenilemek isteyen Arsenal’e rakip çıktı. Barcelona, Türk asıllı Alman futbolcunun menajeriyle temas kurdu.Son dönemde Arsenal formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Mesut Özil, Avrupa’da ses getirmeyi başardı. Oyuncunun kulübünde kalıp kalmayacağı büyük bir soru işareti.Özil’i sözleşme uzatmaya ikna etmek için çabalayan Arsenal, istediğini henüz elde edemedi. Durumdan faydalanmak isteyen Barcelona oyuncuyu uzaktan

Mesut Özil ile sözleşme yenilemek isteyen Arsenal’e rakip çıktı. Barcelona, Türk asıllı Alman futbolcunun menajeriyle temas kurdu.Son dönemde Arsenal formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Mesut Özil, Avrupa’da ses getirmeyi başardı. Oyuncunun kulübünde kalıp kalmayacağı büyük bir soru işareti.Özil’i sözleşme uzatmaya ikna etmek için çabalayan Arsenal, istediğini henüz elde edemedi. Durumdan faydalanmak isteyen Barcelona oyuncuyu uzaktan takip ediyor.Mesut Özil ve Arsenal tarafları görüşmelerde orta yolu bir türlü bulamadı. Bunun üzerine Katalan Sport gazetesi flaş bir iddiada bulundu. Gazeteye göre Özil’in, eski takımı Real Madrid’le büyük bir rekabet içinde bulunan Barcelona’ya gitme ihtimali bulunuyor.

Barcelona’lı yetkililer Mesut Özil’in menajeriyle görüştü

Özil’in menajeri ve Barcelona yetkilileri bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede oyuncunun Arsenal’le sözleşme uzatmaması halinde Barcelona’nın resmi olarak teklifte bulunabileceği bildirildi. Öte yandan Mesut Özil cephesiyse tek alternatifin Arsenal olmadığı ve gelebilecek her türlü teklifin değerlendirileceği vurgusunda bulundu.Arsenal’e yakınlığıyla bilinen kaynaklarsa Özil’in yeni sözleşmeye imza atma ihtimalinin yüksek olduğu görüşünde.Arsenal yetkilileri, takımın en önemli iki ismi olan Özil ve Alexis Sanchez ile sözleşme yenilenmesi için seferber olduğu bildirildi.

Özil tek şartla kalacağını açıklamıştı

Daha önce basına demeç veren Özil, yaptığı açıklamada takımda tek şartla kalacağını söylemişti. Menajer Wenger’in takımda kalmasını şart koşan Özil, buna karşın oldukça yüklü bir ücret talep ediyor.