DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Başbakan Seçilen Binali Yıldırım’dan İlk Açıklama

Başbakan Seçilen Binali Yıldırım’dan İlk Açıklama

Binali Yıldırım’ın ismini Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı. Kürsüye davet edilen Binali Yıldırım, ilk konuşmasına fıkra anlatarak başladı.

Ak Parti Genel Başkan Adayı olarak Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın ismini Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı. İsmi açıklanınca duygulandığı görülen  Binali Yıldırım kürsüye davet edildi.Yıldırım, sözlerine başlamadan önce bir karadeniz fıkrası anlattı. Yıldırım,  ‘Aklıma bir şey geldi, temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş kürsüye çıkmış bakmış ki konuşması yok. Dönmüş demiş ki buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben, şimdi artık sadece Allah biliyor” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasının satır başları şöyle:19 MAYIS MESAJI…Çok değerli yol arkadaşlarım, partimizin 19 Mayıs 1919’da Samsun’da doğan milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen güneş gibi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin aydınlık geleceğini müjdeleyen bir meşale olduğunu paylaşmak istiyorum.GURURUN EN YÜKSEĞİ22 Mayıs’da Olağanüstü Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili tüm kademedeki arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladı. AK Parti demokrasi şölenine, büyük kongreye hazır. “Kurucularından biri olmaktan  her zaman büyük bir onur duyduğum AK Parti’nin genel başkan adaylığına layık  görülmek benim için onurların en yükseğidir, aynı zamanda da çok büyük bir  sorumluluktur.”ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU VURGUSU Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerde dolayı partimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan devraldığı bayrağı bugünlere başarı ile getirmiştir.BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ“Şunu herkes bilmelidir, AK  Parti bir dava partisidir. AK Parti milletin geleceğini inşa etme partisidir. AK  Parti geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla kurucu  başkanımız, liderimiz başta olmak üzere partimizin her kademesindeki  arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine  ulaşmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan kimsenin  şüphesi olmasın.”TERÖR BELASI ÜLKE GÜNDEMİNDEN ÇIKACAKBuradan Diyarbakır’a, hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına gitmeden önce bir şeyi söylemek istiyorum. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını milletimizin gündeminde çıkaracağız. Günümüz aydınlık olsun, Allah’a emanet olun. Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız.