DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Basen eritmek için nelere dikkat edilmelidir?

Basen eritmek için nelere dikkat edilmelidir?

Her kadının hayalidir 90-60-90 vücut ölçülerine sahip olmak. Ancak Türk kadınlarının tipik vücut şeklidir armut vücut tipi. Yani geniş kalçalar çoğu Türk kadının kaderidir. Kimi bayanlar bu durumdan rahatsızken kimileri de bu halleriyle barışık yaşamayı öğrendiklerinden rahatsızlık duymazlar. Her ne kadar bu durumu kabullenmiş olmak iyi bir şey olsa da, basenlerden kurtulmak daha iyi bir

Her kadının hayalidir 90-60-90 vücut ölçülerine sahip olmak. Ancak Türk kadınlarının tipik vücut şeklidir armut vücut tipi. Yani geniş kalçalar çoğu Türk kadının kaderidir. Kimi bayanlar bu durumdan rahatsızken kimileri de bu halleriyle barışık yaşamayı öğrendiklerinden rahatsızlık duymazlar. Her ne kadar bu durumu kabullenmiş olmak iyi bir şey olsa da, basenlerden kurtulmak daha iyi bir şey kuşkusuz. Evet şimdi bunun tam zamanı… Basen eritmek için nelere dikkat edilmelidir?Basenlerinizden kurtulmaya karar vermekle işe başlayabilirsiniz. Sonrasında da aşağıda ki tavsiyelerimize uyarsanız fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Basen eritmek için nelere dikkat edilmelidir?

**Sakın hızlı kilo vermeye çalışmayın. Çünkü daha sonra verdiğiniz bu kiloları hızlı bir şekilde geri alırsınız. Kendinize günlük yapacaklarınızın olduğu bir program hazırlayın ve bu programa mutlaka uyun. Düzenli bir şekilde beslenin ve mutlaka egzersize başlayın. Öncelikle sizin için önemli olan, kilo vereceğiniz bölgeleriniz yani kalça ve basenleriniz. Unutmayın ki besinlerden aldığınız yağın büyük kısmı basen ve kalçalarınızda birikmektedir. Bu yüzden yemeklerinizde az yağlı yapmaya, salatalarınızı yağ kullanmadan yemeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca egzersizlerinizi mutlaka düzenli yapmalı ve istediğiniz şekle kavuşmanın hayalini kurmalısınız.**Haftada 5 gün, 30’ ar dakikalık yürüyüşler sonunda göreceksiniz ki sizde çok büyük farklılıklar olacak. Yürüyüş yapamayanlar da evlerinde rahatlıkla yapabilecekleri bir kaç hareket ile aynı farklılıkları yakalayabilirler.Evinizde yapabileceğiniz bir hareket örneği: Ayağa kalkın ve ayaklarınızı aynı hizada kapalı tutun, daha sonra bir ayağınızı öne doğru götürüp diz çöker gibi durun. Bu hareketi en az 10 kere yapın. Daha sonra aynı işlemi diğer ayağınız ile tekrarlayın.**Yürüyüşe alternatif olarak düzenli olarak bisiklet sürüp, ipte atlayabilirsiniz. Bu seçim tamamen size kalmış.**Eve girip çıkarken asansör kullanmamaya çalışın.**Mutlaka ama mutlaka yeterli derecede su için ve abur cuburdan uzak durun.**Ancak şunu asla unutmayın ki, bu hareket ve yürüyüşleri yaparken kalçalarınızı mutlaka sıkın. Bunların hiç birini yapamıyorsanız da oturduğunuz yerde kalçalarınızı sıkıp bırakmanız bile basenlerinizin ve kalçalarınızın toparlanmasına yardımcı olacaktır. Eğer ki hareketlerinize ve diyetinize eksiksiz uyabilirseniz, artık o sevmediğiniz armut vücutlu olmaktan çıkıp, hayal ettiğiniz fit görünüme sahip olabilirsiniz.