DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Başkentte ard arda iki şiddetli deprem!

Başkentte ard arda iki şiddetli deprem!

Başkentte yaşanan ard arda iki şiddetli depremin büyüklüğü 5.4 olarak açıklandı. Depremler yarım saat arayla gerçekleşti ve insanlar büyük korku yaşadı.İtalya’nın başkenti Roma’nın 111 kilometre kuzeydoğusunda 10 kilometre derinliğin de şiddetli deprem yaşandı. Açıklanan verilere göre depremin büyüklüğü 5.4 olarak belirtildi. İlk depremin gerçekleştiği andan yarım saat sonra ikinci deprem yaşandı. Başkentte ard arda iki

Başkentte yaşanan ard arda iki şiddetli depremin büyüklüğü 5.4 olarak açıklandı. Depremler yarım saat arayla gerçekleşti ve insanlar büyük korku yaşadı.İtalya’nın başkenti Roma’nın 111 kilometre kuzeydoğusunda 10 kilometre derinliğin de şiddetli deprem yaşandı. Açıklanan verilere göre depremin büyüklüğü 5.4 olarak belirtildi. İlk depremin gerçekleştiği andan yarım saat sonra ikinci deprem yaşandı.

Başkentte ard arda iki şiddetli deprem yaşandı

Roma’da yaşanan iki şiddetli depremde herhangi bir can kaybı olmadı.Can kaybının yanı sıra herhangi bir mal kaybı da yaşanmadı. Depremin görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, yaşanan ikinci depremin sonrasında Roma metrosunun boşaltıldığı ifade edildi. İlk deprem 5.4, ikinci deprem ise 5.7 şiddetinde gerçekleşti. Deprem sonrası çevredeki binalar tahliye edildi.

Çin’de korkutan deprem!

Çin’de meydana gelen 6,2 büyüklüğünde şiddetli deprem yürekleri ağıza getirdi. Deprem de ölen yada yaralananın olup olmadığına dair bilgi verilmedi.Çin’in kuzeybatısında bulunan Sincan Uygur Özerk bölgesinde bu sabah saat 13.15 sıralarında deprem yaşandı. Depremin şiddetinin 6,2 olduğu açıklandı. Deprem ile ilgili verilen bir detay da sarsıntının bölgenin 6 kilometre derinliğinde yaşandığı bilgisi oldu. Depremin yaşandığı Hutubi kasabası, başkent Urumçi’nin 68 kilometre batısında bulunuyor.

Çin’de yaşanan depremde ölen yada yaralanan var mı?

Depremde hayatını kaybedenlerin olup olmadığına ilişkin net bir bilgi verildi.Geçtiğimiz günlerde de Yeni Zelanda’da deprem meydana gelmişti.

7.4 büyüklüğünde şiddetli deprem!

Yeni Zelanda 7.4 büyüklüğündeki deprem ile sallandı. Depremin hemen ardından ise bölgede tsunami alarmı verildi.Yeniz Zelanda’da meydana gelen deprem ile ilgili ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre deprem Christchurch kentinde meydana geldi. Kentin 91 km kuzeydoğusunda yaşanan deprem gece yarısından sonra tam 7.4 büyüklüğünde hissedildi. Yapılan ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir can kaybı olmadı.