DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bayram tatili başladı…Trafik felç oldu!

Bayram tatili başladı…Trafik felç oldu!

Bayram tatili başladı, trafik felç oldu… Tatilcilerin yollara düşmesiyle birlikte trafik çilesi başladı. Geceden başlayan yoğun trafik, günün ilk ışıklarıyla birlikte daha da arttı.

Ramazan Bayramı’nın bitmesine 2 gün kala 9 günlük tatil maratonu şimdiden başladı.Ramazan Bayramı için tatil planı yapanlar şimdiden yollara düştü. Bayram tatili için yola çıkanlar trafiği durma noktasına getirdi.Tatilin ikinci gününde yola çıkan vatandaşlar, en çok TEM Otoyolu’nun Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu oluşturdu.Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, özellikle Ankara istikametinde ve Gerede-Karadeniz bağlantı noktasında trafiği zaman zaman durma noktasına getirdi.

“İSTANBUL İSTİKAMETİNDE ULAŞIM NORMAL”

TEM ile D-100 İstanbul istikametinde ise ulaşım normal seyrinde devam ediyor.D-100 Karayolunun Kocaeli kesiminde de uzun araç kuyruklarının oluştuğu gözlenirken, ve D-130 ile D-605 karayollarında da trafik normal akışında devam ediyor.

“ANKARA İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINDA”

Bu arada dün gece saat 03:00 sularında TEM Otoyolu’nda Ankara istikametine giden Amiran Berice idaresindeki ZIM-211 yabancı plakalı salça yüklü tır henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı.

“TIR ALEV ALEV YANDI”

Tırın içerisindeki 5 kişi feci şekilde yanarak can verdi. Bolu Dağı’na 2 kilometre mesafedeki tırın yanması sonucu 15 kilometre araç konvoyu oluşmasına yol açtı. Kuyruk, Çaydurt’tan Paşaköy Gişeleri’ne kadar uzandı.Yanan tır nedeniyle felç olan trafiği normal seyrine devam etmesi için Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri D-100 karayolunda çalışmalarını sürdürüyor.bayram-trafigi

TEM Otoyoldaki ulaşım, yangını söndürme çalışmasından yaklaşık 2 saat sonra normale döndü.

Adım adım ilerleyen yoğun trafikte yorgun düşen yolcular bu durumu fırsat bilerek araçlarının bagaj ve kasalarında uyudular.

“GECE SAATLERİNDEN BU YANA YOĞUN TRAFİK VAR”

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen tatilcilerin trafik çilesi, tatilin ikinci gününde gece saatlerinden itibaren devam etti.bayram-trafigi-felc

Öte yandan gece boyunca ve sabah saatlerinde TEM  ile birlikte D-100 Karayolu’nda da trafik yoğunluğu devam etti.

ARACI BOZULANLARA YARDIM

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 kilometrede bir konuşlanan polis ekipleri tarafından trafik kurallarına uymayan tatilciler uyarılırken, aracı bozulan vatandaşlara da yardım edildi.
Gece başlayan yoğun trafikte zaman zaman 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.Günün ilk ışıklarıyla birlikte 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler olunca yoğunluk daha da arttı.