DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bayramda havalar nasıl olacak?

Bayramda havalar nasıl olacak?

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte Meteoroloji’den vatandaşlara uyarı geldi. Uzmanlar bayramda hava nasıl olacak? Bayramda yağmur yağacak mı? sorularına yanıt verdi.

9 günlük bayram tatili maratonu başladı… Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola düşenlere uzmanlardan uyarı geldi. Bayram tatilinde hava durumu nasıl olacak? Bayramda hava yağmurlu mu olacak?11 Ayın Sultanı Ramazan’ın son günü olan ‘arefe’ gününe geldik. 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren 9 günlük Bayram tatili başlamıştı.Ramazan Bayramı Başlangıç ve Bitiş Tarihi (2016)04 Haziran 2016 Pazartesi Günü Arefe Günü05 Haziran 2016 Salı Günü Ramazan Bayramı’nın 1.Günü06 Haziran 2016 Çarşamba Günü Ramazan Bayramı’nın 2.Günü07 Haziran 2016 Perşembe Günü Ramazan Bayramı’nın 3.Günüramazan-bayrami-tatil-hava-durumu3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatili diğer günlerle birlikte 9 güne çıkarıldı. 1 Temmuz Cuma Günü başlayan resmi tatil 10 Temmuz Pazar günü sona erecek. Peki bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı 5 günlük hava durumu

9 günlük ramazan bayramı tatili boyunca ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu’nun Kuzeydoğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Yurdun iç kesimlerinde, güney ve batı kesimlerinin genel olarak parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtildi.İşte hava tahminleri:4 Temmuz Pazartesi Arefe GünüYurdun, Kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, İç ve Doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı açıklandı. Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile İç Anadolu sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık.5 Temmuz Salı Günü Ramazan Bayramı’nın 1.GünüRamazan Bayramı’nın birinci gününde Kuzey ve Doğu kesimlerde hava bulutlu, Marmara Bölgesi’nin doğusu, Karadeniz Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bayramın birinci günü Edirne’den Kars’a kadar tüm kuzey kesimlerde yağış görülecek6 Temmuz Çarşamba Ramazan Bayramı’nın 2.GünüRamazan Bayramı’nın ikinci gününde, yurdun Doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda sağanak yağış bekleniyor.Anadolu’nun kuzeydoğusunda havanın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenirken, yurdun diğer kesimlerinde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.7 Temmuz Perşembe Günü Ramazan Bayramı’nın 3.GünüRamazan Bayramı’nın son gününde, yurdun Kuzey ve Doğu kesimlerinde parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’da havanın sağanak yağışlı, yurdun diğer kesimlerinde ise az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.Bayramda İstanbul’da hava durumu nasıl olacak?4 Temmuz Pazartesi-Parçalı Bulutlu, En Yüksek Sıcaklık: 335 Temmuz Salı-Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 316 Temmuz Çarşamba-Az Bulutlu  317 Temmuz Perşembe-Parçalı Bulutlu 29