DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Belçika’da polise bıçaklı saldırı!

Belçika’da polise bıçaklı saldırı!

Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşanan olay sonucu iki polise bıçaklı saldırı yapıldı. Polisler hemen olay yerinden hastaneye kaldırıldılar.\r\n\r\n

Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşanan olay sonucu iki polise bıçaklı saldırı yapıldı. Polisler hemen olay yerinden hastaneye kaldırıldılar.Brüksel’de düzenlenen bıçaklı saldırı sonucu iki polis bıçaklandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri polislere ilk müdaheleyi yaptı. Polisler bıçak darbelerini karın ve boyun kısımlarından aldı. Fakat yapılan müdahelelerin ardından polislerin sağlık durumlarının ciddi olmadığı açıklandı. Olay öğle saatlerinden sonra başkent Brüksel’in Schaerbeek bölgesinde yaşandı. Federal Savcılık ise yaşanan bu saldırının terör saldırısı olduğunu düşünüyor.

Belçika’da kovalamaca

belcika-polisBaşkent Brüksel’in Schaerbeek bölgesinde meydana gelen saldırının zanlıları kısa sürede yakalandı. Yakalandıktan sonra çıkan arbede de saldırganlar bir polis memurunun burnunu kırdı. Bacağından vurularak yakalanan zanlıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.Federal Savcılık Sözcüsü Eric Van Der Sypt, olay ile ilgili olarak bir yazılı açıklama yaptı. Saldırıda bulunan zanlının 1973 doğumlu ve Belçika vatandaşı olduğunu açıkladı. Federal Savcılık Sözcüsü Eric Van Der Sypt, “Soruşturmanın kesin olmayan sonucu, olayın potansiyel bir terörist saldırı olabileceğini gösteriyor.” dedi.