DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Belçika’da başlatılan soruşturmada Suriye’den dönen yabancı savaşçılarla ilgili operasyon düzenlendi.Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı Düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı Dün gece Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan baskınlarda gözaltılar yapıldı. 9 eve gerçekleştirilen operasyonda herhangi bir silah ya da patlayıcı madde bulunmadı.Savaşçılara karşı yapılan soruşturmanın

Belçika’da başlatılan soruşturmada Suriye’den dönen yabancı savaşçılarla ilgili operasyon düzenlendi.Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı Düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Belçika’da düzenlenen IŞİD operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Dün gece Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan baskınlarda gözaltılar yapıldı. 9 eve gerçekleştirilen operasyonda herhangi bir silah ya da patlayıcı madde bulunmadı.Savaşçılara karşı yapılan soruşturmanın Paris ve Brüksel saldırıları ile ilgili bir ilgisinin olmadığı belirtildi.22 Mart’ta meydana gelen terör saldırısının ardından 32 kişi hayatını kaybetmişti. Bunun ardından Belçika’da büyük güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.  Belçika İçişleri Bakanı Jan Jambon’a göre, Suriye ve Irak’ta IŞİD’de savaşan ya da gitmeyi planlayan 600’den fazla Belçika vatandaşının bulunduğunu söyledi.