DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Belçika’da feci tren kazası : 1ölü

Belçika’da feci tren kazası : 1ölü

Belçika’da yolcuları taşıyan tren raydan çıktı. Trenin raydan çıkması ise feci kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.Belçika’da bir trenin raydan çıkması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 15 kişinin de yaralandığı açıklandı. Le Soir gazetesinde yer alan haberde, kaza Belçika’nın başkenti Brüksel’de öğlen 13.09 sıralarında Leuven istasyonundan hareket eden trende

Belçika’da yolcuları taşıyan tren raydan çıktı. Trenin raydan çıkması ise feci kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.Belçika’da bir trenin raydan çıkması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 15 kişinin de yaralandığı açıklandı. Le Soir gazetesinde yer alan haberde, kaza Belçika’nın başkenti Brüksel’de öğlen 13.09 sıralarında Leuven istasyonundan hareket eden trende gerçekleşti. Leuven istasyonundan kalkış yaptıktan çok kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Belçika’da feci tren kazası : 1ölü

Yolcuları taşıyan tren istasyondan ayrıldıktan sonra 2 vagonu yan yattı. Kazanın yaşanmasının hemen ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin ilk incelemesine göre 1 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Yaralanan 15 kişiden 5’inin durumunun ağır olduğu açıklandı. Kazanın gerçekleştiği esnasında trende 100 yolcu bulunuyordu. Brüksel ile Liege arasındaki tren seferleri durduruldu.