DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Belçika’daki 81 mülteciye büyük şok!

Belçika’daki 81 mülteciye büyük şok!

Belçika’nın başkenti Brüksel’de tam 81 mülteciye yapılan şoke etti. Bu kişilerin arasında Iraklı ve Suriyeli mültecilerde bulunuyordu.Brüksel’de 81 mülteci gözaltına alındı. Kuzey Tren İstasyonunu bugün bir operasyon düzenlendi. Operasyonda evleri olmayan ve istasyonda kalan 81 mülteci gözaltı şoku yaşadı. Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, gözaltına alınan kişilerinin

Belçika’nın başkenti Brüksel’de tam 81 mülteciye yapılan şoke etti. Bu kişilerin arasında Iraklı ve Suriyeli mültecilerde bulunuyordu.Brüksel’de 81 mülteci gözaltına alındı. Kuzey Tren İstasyonunu bugün bir operasyon düzenlendi. Operasyonda evleri olmayan ve istasyonda kalan 81 mülteci gözaltı şoku yaşadı. Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, gözaltına alınan kişilerinin çoğunun Romanyalılar ve Sudanlılar olduğunu ifade etti. Bunun yanı sıra 3 Suriyeli, 2 Iraklı, 1 Afgan da bulunuyor.

81 mülteciye büyük şok!

Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken, son zamanlarda ülkede sığınmacıların sayısının arttığını söyledi. Ve “Bunların büyük kısmı Belçika’da sığınma başvurusu yapmayı reddeden ve İngiltere’ye gitmek isteyenlerden oluşuyor. Bu seçimlerinden dolayı ülkede yasa dışı olarak bulunuyorlar. Bu konuda harekete geçmek zorundayız ve harekete geçeceğiz.” dedi. Bu açıklamaları ve eleştirileri ile büyük tepki topluyor.