DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beren Saat ve İlker Kaleli’den bomba haber

Beren Saat ve İlker Kaleli’den bomba haber

Sevilen oyuncular Beren Saat ve İlker Kaleli’den bomba haber geldi. Heyecanla beklenen Kürk Mantolu Madonna filminde başrolü kaptılar. Usta yazar Sabahattin Ali’nin en ünlü eseri Kürk Mantolu Madonna sinema filmine uyarlanıyor. Ay Yapım’ın üstlendiği sinema filminin oyuncuları teker teker netleşmeye başladı. En önemli haber ise Kürk Mantolu Madonna’nın başrollerini Beren Saat ve İlker Kaleli’nin olacağıydı.

Sevilen oyuncular Beren Saat ve İlker Kaleli’den bomba haber geldi. Heyecanla beklenen Kürk Mantolu Madonna filminde başrolü kaptılar.

Usta yazar Sabahattin Ali’nin en ünlü eseri Kürk Mantolu Madonna sinema filmine uyarlanıyor. Ay Yapım’ın üstlendiği sinema filminin oyuncuları teker teker netleşmeye başladı. En önemli haber ise Kürk Mantolu Madonna’nın başrollerini Beren Saat ve İlker Kaleli’nin olacağıydı. Geçtiğimiz hafta ikili bir görüşme gerçekleştirmişti. Herkes bu görüşmenin ayrıntılarını merak ediyordu. Ve o görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Beren Saat ve İlker Kaleli’den bomba haber

Beren Saat ve İlker Kaleli'den bomba haber

İki başarılı isim Beren Saat ve İlker Kaleli’nin Kürk Mantolu Madonna filminde başrol alacağı iddia edildi. Konu ile ilgili olarak Akşam gazetesinde yer alan habere göre, çekilecek olan sinema filminin projesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Filmi başarısı ile adını duyurmuş olan senarist Ece Yörenç kaleme alacak. Yeni sezonda ‘Kadın’ dizisi ile ekranlarda görmeye hazırlandığımız Beren Saat başrol olurken, ona eşlik edecek partner ise İlker Kaleli olacak. Ünlü senarist kaleme alacağı film ile ilgili olarak,  “Kürk Mantolu Madonna, uyarlamasının uluslararası bir film olacak” diyerek ciddi bir iddia da bulunmuştu.