DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Berlin | Eşcinsellerin bulunduğu saunada felaket!

Berlin | Eşcinsellerin bulunduğu saunada felaket!

Almanya’nın başkenti Berlin’de eşcinsellerin bulunduğu saunada felaket yaşandı. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.Berlin’de eşcinsellere özel olarak faaliyet gösteren saunada yangın çıktı. Saunada teknik bir arıza nedeni ile çıkan yangında 3 kişi yanarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin yanı sıra çok sayıda kişi de yaralandı. Küçük küçük odalardan oluşan saunada 60 oda

Almanya’nın başkenti Berlin’de eşcinsellerin bulunduğu saunada felaket yaşandı. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.Berlin’de eşcinsellere özel olarak faaliyet gösteren saunada yangın çıktı. Saunada teknik bir arıza nedeni ile çıkan yangında 3 kişi yanarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin yanı sıra çok sayıda kişi de yaralandı. Küçük küçük odalardan oluşan saunada 60 oda bulunuyordu. Yer darlığı nedeni ile itfaiye ekipleri yangını söndürmekte zor anlar yaşandı.

Eşcinsellerin bulunduğu saunada felaket : 3 ölü

Eşcinsellere özel faaliyet gösteren saunada çıkan yangının hemen ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Kurtarma operasyonunda 80 itfaiyeci, 30 itfaiye aracı ve çok sayıda ambulans yer aldı. Binada saunanın yanı sıra yaşlılar yurdu da bulunuyor. Çıkan yangın ile yurtta bulunan yaşlılar büyük panik yaşadı. Fakat itfaiye ekiplerinin hemen müdahalesi sayesinde yaşlılar yangından zarar görmeden kurtarıldı. Ve yangının çıktığı Sauna kulübün eski adı Apollo-Splash-Club olan Steam Works olduğu belirtildi.