DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Berlinli komedyen Kazım Akboğa hayatını kaybetti

Berlinli komedyen Kazım Akboğa hayatını kaybetti

Berlinli Türk komedyen Kazım Akboğa hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Akboğa psikolojik rahatsızlıkları sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Alman basınında yer alan iddialara göre Akboğa geçtiğimiz hafta intihar etmiş. Ailesi ve dostları ise olayın şokunu hala üzerinden atabilmiş değil.Akboğa’nın ölümünü teyit eden ilk kaynak menajeri oldu. Basına konuşan menajerlik bürosu sosyal medya üzerinden de genç komedyenin ölümünden

Berlinli Türk komedyen Kazım Akboğa hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Akboğa psikolojik rahatsızlıkları sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Alman basınında yer alan iddialara göre Akboğa geçtiğimiz hafta intihar etmiş. Ailesi ve dostları ise olayın şokunu hala üzerinden atabilmiş değil.Akboğa’nın ölümünü teyit eden ilk kaynak menajeri oldu. Basına konuşan menajerlik bürosu sosyal medya üzerinden de genç komedyenin ölümünden haberdar etti. Menajerlik bürosu ölüm haberinin sosyal medyada hak edilen saygı ile ele alınması ricasında bulundu.

FACEBOOK’TAKİ BAZI PAYLAŞIMLAR AİLESİNİ ÜZÜYOR

Ne var ki bu ricayı dikkate almayanlar oldu ve menajerlik bürosu aynı ricayı tekrar etmek zorunda kaldı ve pazı sosyal medya paylaşımlarının silindiğini duyurdu.Akboğa’nın menajeri May-Brit Stabel ölüm sebebi ve iddialarla ilgili açıklamada bulunmadı. Bunun yerine Akboğa’nın ailesine hürmet göstererek spekülasyonlardan uzak durulmasını istedi.

KAZIM AKBOĞA ‘IS MIR EGAL’ ŞARKISI İLE UZUN SÜRE ÜNÜNÜ KORUMUŞTU

Kazım Akboğa, Berlin Ulaşım İşletmesi (BVG) için çektiği reklam videosu ile Almanya çapında meşhur olmuştu. ‘Is mir egal’ (Umrumda değil) başlıklı bir şarkıyı seslendirdiği bu reklam filmiyle Akboğa, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenmiş, ‘Is mir egal’ adlı şarkı uzun bir süre dillerden düşmemişti.Akboğa, yıllarca bir döner dükkanında çalışmış ve ardından reklam sektörüne geçmiş ve bu sektörde metin yazarlığı yapmıştı. Daha sonra bu işi de bırakan komedyen You Tube’da ‘Is mir egal’ videosuyla öne çıkmış, bu şarkı daha sonra aynı adı taşıyan BVG reklamı için örneklik teşkil etmişti.

MENAJERİ ÖLÜM SEBEBİ HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYOR

Jung von Matt reklam ajansı tarafından çekilen videoda Akboğa, Berlin’deki bir metroda yolcuların biletlerini kontrol ediyor ve bilet gösterdikleri sürece garip sözlerle hoşgörü gösteriyordu. Bu video sadece Youtube’da 9,3 milyon kez izlendi ve BVG’nin ‘Sizi sevdiğimiz için’ başlıklı kampanyası kapsamında ödül aldı.

İLK BAŞLARDAKİ BAŞARISINI DEVAM ETTİREMEMİŞTİ

Ancak Akboğa 2015’te kaydettiği bu başarıyı birkaç kez katıldığı ‘Deutschland sucht den Superstar’ (Almanya Starını Arıyor’ adlı yarışma programında devam ettiremedi.  Akboğa, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da ‘Deutschland ist gute Land’ (Almanya iyi ülke) başlıklı bir video hazırlamış, video 700 binden fazla tık almış, ancak ‘Is mir egal’ kadar ilgi görmemişti.