DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş, Dortmund forması giyen Larsen’in peşinde

Beşiktaş, Dortmund forması giyen Larsen’in peşinde

Beşiktaş, transfer listesinde yer alan Dortmund’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu Bruun Larsen ile temasa geçti.Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, listesinde yer alan Jacop Bruun Larsen’i gözüne kestirdi. Beşiktaş oyuncunun peşinde Siyah beyazlıların Borussia Dortmund ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan 19 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyla kulübünün de bilgisi dahilinde görüşmelere başladığı öğrenildi. Dortmund tarafından henüz

Beşiktaş, transfer listesinde yer alan Dortmund’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu Bruun Larsen ile temasa geçti.Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, listesinde yer alan Jacop Bruun Larsen’i gözüne kestirdi.

Beşiktaş oyuncunun peşinde

Siyah beyazlıların Borussia Dortmund ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan 19 yaşındaki Danimarkalı futbolcuyla kulübünün de bilgisi dahilinde görüşmelere başladığı öğrenildi. Dortmund tarafından henüz 17 yaşındayken keşfedilen isim, çok yönlü bir oyuncu olarak görünüyor.İki ayağını da kullanabilmesinin yanı sıra hücumda tüm bölgelerde forma giyebiliyor. Borussia Dortmund’un genç takımıyla U-19 Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele etti. Buna karşın Borussia Dortmund’un aynı bölgeye Ousmane Dembele, Emre Mor, Christian Pulisic’i katmasıyla geri plana düştü.