DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş, son 16 turuna yükseldi

Beşiktaş, son 16 turuna yükseldi

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş ile Hapoel Beer-Sheva karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, deplasmanda 3-1 kazandığı maçın rövanşında rakibini 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.İlk maçta aldığı skorla tur atlama yolunda büyük bir avantaj elde eden Beşiktaş, maçta da favori olan taraftı. Karşılaşmada ağır basan taraf da temsilcimizdi.17. dakikada Siyah beyazlılar,

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş ile Hapoel Beer-Sheva karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, deplasmanda 3-1 kazandığı maçın rövanşında rakibini 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.İlk maçta aldığı skorla tur atlama yolunda büyük bir avantaj elde eden Beşiktaş, maçta da favori olan taraftı. Karşılaşmada ağır basan taraf da temsilcimizdi.17. dakikada Siyah beyazlılar, Vincent Aboubakar’ın golüyle maçta durumu 1-0’a getirdi ve maçı adeta bir formaliteye çevirdi. İsrail ekibinin bu gole cevabı 64. dakikada geldi. Anthony Nwakaeme’nin ayağından gelen gol maça denge getirdi.Maçın skorunu ise 87. dakikada Cenk Tosun tayin etti. Cenk’in golüyle maç 2-1 oldu. Kalan dakikalarda gol olmadı ve Siyah beyazlılar maçtan 2-1 galip ayrıldı.Bu sonuçla birlikte Siyah beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turuna yükseldi. Siyah beyazlıların rakibi 23 Şubat Cuma günü TSİ 15.00’da İsviçre’nin Nyon kentinde belli olacak. Beşiktaş, kuraya katılan tek Türk takımı olma özelliğini taşıyor.

İlk 11’ler

Beşiktaş: Fabricio Ramirez, Andreas Beck, Marcelo, Atınç Nukan, Dusko Tosic, Gökhan İnler, Necip Uysal, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel, Vincent Aboubakar.Hapeol Beer-Sheva: David Goresh, Matan Ohayon, Ovidiu Hoban, William Soares, Shir Tzedek, Ben Turjman, John Ogu, Vladimir Broun, Anthony Nwakaeme, Mohammed Ghadir, Ben Sahar.