DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş’ta gelmesi ve gitmesi gündemde olan futbolcular

Beşiktaş’ta gelmesi ve gitmesi gündemde olan futbolcular

Beşiktaş’ta 1 numaralı gündem forvet transferi Jackson Martinez ve Mandzukic ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımda Kerim Frei’in ardından Aras Özbiliz ve Rhodolfo’nunda gönderilmesi gündemde. Ersan Gülüm transferi Çin Kulübü’nün tavrı nedeniyle zora girdi. Sobol tekrar Beşiktaş’ın radarına girdi. Beşiktaş’ın Martinez ısrarı sürüyor Ara transfer döneminde takıma yeni bir forvet kazandırmak için çalışmalarını sürdüren

Beşiktaş’ta 1 numaralı gündem forvet transferi Jackson Martinez ve Mandzukic ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımda Kerim Frei’in ardından Aras Özbiliz ve Rhodolfo’nunda gönderilmesi gündemde. Ersan Gülüm transferi Çin Kulübü’nün tavrı nedeniyle zora girdi. Sobol tekrar Beşiktaş’ın radarına girdi.

Beşiktaş’ın Martinez ısrarı sürüyor

Ara transfer döneminde takıma yeni bir forvet kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah- Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman, bitime 10 gün kala bu konuyla direkt olarak ilgileniyor. Hem teknik direktör Şenol Güneş’in santrfor isteğini karşılamak hem de ilk 11’de görev yapabilecek bir isim için arayışlarını sürdüren Orman, Çin Ligi ekibi Guangzhou Evergrande’ın gözden çıkardığı Jackson Martinez için ısrarına devam ediyor.

Maaşı 14 milyon Euro

Çin Ligi’nde geçen sezonu 62 golle şampiyon olarak tamamlayan takıma sadece 4 gollük katkı sağlayabilen Kolombiyalı futbolcuyu göndermek için görüştüğü kulüplerle anlaşma sağlayamayan Guangzhou’nun, Kartal’ın kiralama teklifine olumlu baktığı konuşuluyor. Asya temsilcisinin Martinez’i göndermek için 14 milyon Euro’luk (56 milyon TL) maaşının bir kısmını da ödemeye sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan Başkan Fikret Orman’ın Martinez’e ek olarak gündemindeki birkaç isimle daha temas halinde olduğu belirtildi. Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Mario Mandzukic için Juventus’a son teklifini yaptı. Siyah-beyazlıların İtalyan devine, “Oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayalım, satın alma opsiyonunu da 10 milyon Euro olarak belirleyelim. Ayrıca oyuncunun 5 milyon Euro olan maaşının yarısını biz karşılayalım” önerisiyle gittiği öğrenildi. Ancak Juventus’un piyasa değeri 18 milyon Euro olan Mandzukic’i bu koşullarda vermeye sıcak bakmadığı belirtildi.

Beşiktaş’ta kimler gidecek?

Beşiktaş’ın transfer konusunda hedefindeki tüm isimler yabancı. TFF’nin Süper Lig takımlarına getirdiği 14 yabancı kuralı çerçevesinde bu kotayı Mitrovic’le doldurduğu için elinden yerli olmayan 2 ismi göndermeyi planlıyor. Türkiye asıllı olmasına rağmen Ermenistan Milli Takımı’nda forma giymesi sebebiyle takımda yabancı futbolcu konumunda bulunan Aras Özbiliz’in, gönderilecek isimler arasında ilk sırada yer alıyor. İkinci futbolcunun ise Luiz Rhodolfo olduğu belirtildi. Yönetimin, bu 2 futbolcunun menacerlerine en geç gelecek haftaya kadar kulüp bulunmasını istediği ifade edildi.

Ersan transferi zora girdi

Beşiktaş’a gideceği yönündeki haberler, Çin’i karıştırdı… Ersan’ın adının Beşiktaş ile anılması, oyuncunun Türkiye gündeminde önemli yer tutması ve yazılan haberler Çin’in Fortuna kulübünü rahatsız etti. Fortuna kulübü yöneticileri “Son dönemde yaşananlardan ve Türkiye’deki gündemden rahatsız olduk. Kırıldık, incindik. Ve transferin böyle şekillenmesi şirketimizi ve bizi çok rahatsız etti” açıklaması yaparak transferi yokuşa sürdü…

Sobol geliyor

Başkan Fikret Orman’ın forvet transferiyle ilgilenmesi sonrasında transfer komitesinin, sol bek konusuna yoğunlaştığı ve Zorya Luhansk’ta kiralık olarak forma giyen Eduard Sobol ve kulübü Shakhtar’la anlaştığı bildirildi. Ersan Gülüm’ün Hebei China Fortune’dan geri dönme ihtimalini göz önünde bulundurarak Sobol’u beklemeye alan Siyah-Beyazlılar, Ersan’ın bonservisini getirememesi halinde gelecek hafta Sobol’u kadrosuna katacağı öğrenildi.

Kerim, KAP’a bildirildi

Beşiktaş, Kerim Frei’ın İngiliz ekibi Birmingham City’ye transfer olduğunu KAP’a bildirdi. Beşiktaş’ın KAP’a yapmış olduğu açıklama şöyle; Kerim Frei’ın transferi konusunda Birmingham City ile anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak Birmingham City tarafından Şirketimize 2.250.000 Avro ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi boyunca; Birmingham City bir üst lige çıkarsa 500.000 Avro Birmingham City yükseldiği ligde kalırsa 500.000 Avro Birmingham City’de oynayacağı 20.maçtan sonra 250.000 Avro tarafımıza ödenecektir.