DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş’ta ikinci Demba Ba dönemi

Beşiktaş’ta ikinci Demba Ba dönemi

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonun başında yollarını ayırdığı Demba Ba’nın yolu yine İstanbul’a düştü. Hafta başında resmi sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.Ersan Gülüm tekrar sözleşme imzalayan Beşiktaş bir başka eski dostu da kadrosuna katmak üzere. Senegalli yıldız Demba Ba ile anlaşma sağlayan Beşiktaş oyuncuyu pazartesi günü sağlık kontrolünden geçirdikten sonra salı günü sözleşme imzalamayı planlıyor.Çin’deki kariyerinin başlarında bir sakatlık

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonun başında yollarını ayırdığı Demba Ba’nın yolu yine İstanbul’a düştü. Hafta başında resmi sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.Ersan Gülüm tekrar sözleşme imzalayan Beşiktaş bir başka eski dostu da kadrosuna katmak üzere. Senegalli yıldız Demba Ba ile anlaşma sağlayan Beşiktaş oyuncuyu pazartesi günü sağlık kontrolünden geçirdikten sonra salı günü sözleşme imzalamayı planlıyor.Çin’deki kariyerinin başlarında bir sakatlık geçirmesi nedeniyle Ba transferine tedbirli yaklaşılmıştı. Sonrasında sağlık raporlarının ayrıntılı bir şekilde incelenmesinin ardından herhangi bir probleme rastlanmadı.31 yaşındaki golcü ismin İstanbul’daki sağlık kontrolü tamamen bir prosedürün gereği olarak uygulanacak. Amerika Birleşik Devletleri’nde bireysel bir antrenörün eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Demba Ba ayrıca topla çalışmalar da sürdürüyor.

Salı günü tekrar Kartal olacak

2.5 yıl önce Beşiktaş’tan ayrılarak Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Ba yeniden Beşiktaş’a imza atmak üzere. Pazar günü İstanbul’a inmesi beklenen golcü oyuncu ertesi gün sağlık kontrolünden geçecek. Salı günüyse basın mensuplarının önünde resmi imzaların atılması bekleniyor.Böylece Beşiktaş, Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Ersan Gülüm’ün ardından dördüncü transferini Demba Ba ile yapmış olacak. Siyah-beyazlılar Olcay Şahan ve Kerim Frei ile de yollarını ayırmıştı.

Ba’nın Beşiktaş kariyeri

Ba, 2014-15 sezonunda Chelsea’den Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş formasıyla 44 maça çıkan Ba, 27 gol ve 7 asist yaptı.Senegalli yıldız Beşiktaş’ta geçirdiği sezonda bireysel olarak oldukça iyi bir çizgi çizse de kupa kaldırma başarısı gösteremedi.