DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beyaz Show bitti mi? Neden yayınlanmadı?

Beyaz Show bitti mi? Neden yayınlanmadı?

Kanal D’nin yıllardır Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Beyaz Show bitti mi? Neden yayınlanmadı? 10 Kasım 2017 Cuma akşamı Beyaz Show neden yoktu? Dün akşam tüm izleyiciler büyük bir heyecanla Beyaz Show’un yeni bölümü bekledi. Fakat Kanal D’nin yayın akışında Beyaz Show yoktu. Programın başlamadığını gören izleyiciler soluğu Kanal D’nin yayın akışı sayfasında aldı. Beyaz Show saatinin

Kanal D’nin yıllardır Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Beyaz Show bitti mi? Neden yayınlanmadı? 10 Kasım 2017 Cuma akşamı Beyaz Show neden yoktu?

Dün akşam tüm izleyiciler büyük bir heyecanla Beyaz Show’un yeni bölümü bekledi. Fakat Kanal D’nin yayın akışında Beyaz Show yoktu. Programın başlamadığını gören izleyiciler soluğu Kanal D’nin yayın akışı sayfasında aldı. Beyaz Show saatinin yerinde ‘Yerli Dizi’ yer alıyordu. Hayal kırıklığı yaşan izleyiciler programın neden başlamadığını merak etti. Peki kahkaha tufanı talk show programı Beyaz Show bu hafta neden yayınlanmadı?

Beyaz Show bitti mi? Neden yayınlanmadı?

20 yılı aşkın süredir evlerimize konuk olan başarılı sunucu Beyazıt Öztürk’le bütünleşmiş olan Beyaz Show 10 Kasım 2017 Cuma akşamı yayınlanmadı. Peki neden? Geçtiğimiz hafta dopdolu bir programa tanık olmuştuk. Beyaz Show’un geçen haftaki konukları yeni sinema filmi ile komik adam olarak bilinen İbrahim Büyükak, son zamanlarda hastalığı ile gündemden düşmeyen başarılı sanatçı İrem Derici ve Show TV ekranlarının sevilen dizisi olan Yeni Gelin’in başrol oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi idi.

Beyazıt Öztürk, birbirinden önemli ve başarılı konukları ile geçtiğimiz hafta izleyicilerine son derece keyifli dakikalar yaşatmıştı. Programın bu hafta yayınlanmayışı ise sevenlerini üzdü. Fakat Beyaz Show’dan yaşanan bu durum ile ilgili bir açıklama gelmedi. Beyaz Show’un bu hafta neden yayınlanmadığı ise merak konusu oldu. Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:30’da Kanal D’de ekranlarında sizlerle olacak. Kahkahanın tek adresi Beyaz Show’u internetten canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..