DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu evliliği bitti

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu evliliği bitti

2017’nin ilk boşanma haberi Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu cephesinden geldi. 3 yıl önce nikah masasına oturup hayatlarını birleştiren ünlü çift boşanma işlemlerini başlattı. Avukatlarına boşanma işlemlerinin başlaması için vekalet verdikleri öğrenilen ünlü çift hakkında aylar önce çıkan iddialar da doğru çıkmış oldu. AYRILMA NEDENİ İHANET Mİ? İkili hakkında medyada sık sık çıkan boşanma haberleri bu

2017’nin ilk boşanma haberi Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu cephesinden geldi. 3 yıl önce nikah masasına oturup hayatlarını birleştiren ünlü çift boşanma işlemlerini başlattı. Avukatlarına boşanma işlemlerinin başlaması için vekalet verdikleri öğrenilen ünlü çift hakkında aylar önce çıkan iddialar da doğru çıkmış oldu.

AYRILMA NEDENİ İHANET Mİ?

İkili hakkında medyada sık sık çıkan boşanma haberleri bu kez netlik kazandı. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun, 7 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren ‘Deli Ormanlı’ filminin çekimlerinde boşanma kararı aldıkları, ancak projeyi olumsuz etkilememesi için profesyonelce adım atarak boşanma konusunu gündeme taşımadılar. Film çekimleri sırasında evlerini ayıran çiftin boşanmasının arkasında ‘aldatılma’ olduğu iddia ediliyordu.

TATİLİ AYRI GEÇİRMİŞLERDİ

Levendoğlu’nun yaz tatilini Datça’da geçirmesi ve Birçe Akalay’ın o dönemde rol aldığı diziden dolayı tatilini İstanbul’da geçirmesi hem ikilinin birbirinden uzaklaşmasına hem de aldatılma iddialarını alevlendirmişti. Çifte yakın kaynaklardan öğrenilen bilgilere göre, ikilinin ayrılmasındaki en büyük neden iş yoğunluğu.Levendoğlu’nun Birce Akalay’ı aldattığı iddialarını ise yakınları “Aldatma diye bir konu yok. Olay, iş yoğunluğu nedeniyle ilişkilerinin kopması.” diyerek reddediyor.

SARP LEVENDOĞLU GENÇ KIZLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

İkili Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Küçük Ağa’ dizisi setinde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Geçtiğimiz yıl ‘Deliormanlı’ filminde rol alan çift evliliği sonlandırmakta bu defa kararlı.Sarp Levendoğlu’nun yakınları ne kadar ihanet iddialarını yalanlasa da geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kadıköy’de bir rock barda genç kızla görüntülenmişti.

BİRCE AKALAY SOSYAL MEDYADA SİLDİ

Gelişmeler üzerine Birce Alakay’ın sosyal medya hesabından İhanet yalan, bencillik, kırgınlık, yalnızlık” başlıklı bir yazı paylaşması ve eşinin tüm fotoğraflarını kaldırması ihanet iddialarını güçlendirdi.