DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bodrum Masalı’na bomba isim!

Bodrum Masalı’na bomba isim!

Kanal D’nin en sevilen dizisi haline gelen Bodrum Masalı’na yeni bir oyuncu eklendi. Birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı diziye Kıvanç Kasabalı dahil oldu.\r\n\r\n

Kanal D’nin en sevilen dizisi haline gelen Bodrum Masalı’na yeni bir oyuncu eklendi. Birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı diziye Kıvanç Kasabalı dahil oldu.Kanal D’nin Perşembe günleri tüm seyircileri ekran başına topladığı dizi Bodrum Masalı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İstanbul’da hayatlarına devam eden zengin aile babalarının iflas etmeleri ile Bodrum’daki eski evlerine geri dönmelerini konu alan film kısa süre fenomen oldu.

Bodrum Masalı’na yeni isim!

bodrum-masali-yeni-isim        Yaz sezonuna damga vuran dizinin başrollerinde Timuçin Esen ve Şevval Sam yer alıyor. Genç kitleyi kendine hayran bırakan dizide Survivor All Star yarışmasının birincisi Hilmicem İntepe’de rol alan isimler arasında. Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, Ezgi Şenler, Bora Cengiz, Serhan Onat, Serel Yereli, Zehra Yılmaz ve Kaan Çakır’ın rol aldığı diziye bir önemli isim daha eklendi.Daha öncelerde Yaprak Dökümü ve Küçük Kadınlar dizilerinde rol alan güçlü oyuncu Kıvanç Kasabalı da dahil oldu. Bodrum Masalı yepyeni ve heyecanlı bölümü ile perşembe akşamı ekranlarda yer alacak.

 Bodrum Masalı, Kurtlar Vadisi’ni sollayacak mı?

Milyonlarca Kurtlar Vadisi Pusu hayranı günlerdir Pana Film’den dizi ile ilgili bir açıklama yapılmasını bekliyor.Medyada yer alan haberlerde Pana Film’in diğer kanallarla anlaşma sağlayamadığı için yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu’yu rafa kaldırıp yerine film çekimlerine başlayacağı iddia edilmişti.Pana Film, iddiaları doğrulamış ve 17 Ağustos darbe girişiminin ardından filmin isminin ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ olacağını açıklamıştı. Buraya kadar herşey normali işin ilginç tarafı burada başlıyor. 15 temmuz’dan önce alınan “kurtlarvadisidarbe.com”  akıllara ‘Pana Film’in darbe girişiminden daha önce var mıydı?’ sorularını getirdi.Gündeme bomba gibi düşen olaydan sonra dizinin yapım şirketi Pana Film, tekrar karar değiştirerek yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu’nun devam edeceğini duyurdu.Yapım şirketi Pana Film, Vadi’nin eski kanalı Kanal D’de mi yoksa başka bir kanal da mı devam edeceği hakkında açıklama yapmadı.Yıllardır ‘Kendi gününde, kendi saatinde’ sloganıyla tanıtımları yapılan Kurtlar Vadisi Pusu’nun Kanal D’de devam etmesi, Bodrum Masalı dizisinin başka bir gün yayınlanması anlamına geliyor.5. bölümüyle ekranlara gelen Bodrum Masalı ise, İlk bölümüyle ikinci, diğer yayınlanan dört bölümüyle reyting listelerinde birinci sırayı bırakmıyor.Böyle bir değişiklik gerçekleşirse, Bodrum Masalı, çoğu dizi gibi reytinglerde elde ettiği başarıyı kaybedebilir.Kurtlar Vadisi Pusu’nun, Kanal D’de devam etmesi durumunda umarım Bodrum Masalı içinde en minimum zararla atlatacağı bir değişiklik düşünülür.