DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bodrum’da Kerimcan Durmaz izdihamı

Bodrum’da Kerimcan Durmaz izdihamı

Sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen olan Kerimcan Durmaz Bodrum Pasha Kulüp’te sahne aldı. Kerimcan’ın geldiğini öğrenen hayranları izdiham yarattı.
Sosyal medyada her geçen gün yeni bir fenomen ortaya çıkarken bunlardan biri de hızla popülerleşen Kerimcan Durmaz oldu.
kerimcan durmaz4
Sosyal medyayı çok aktif kullanan Durmaz, Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan  sahne aldı. Çok sayıda takipçisi Durmaz’ı izlemek için kulübe akın etti. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin geldiği Pasha Kulüp, kapılarını saatler önceden müşterilere kapattı. İzdihamın yaşandığı kulüpte insanlar Durmaz’ı izlemek için birbirlerini ezdi.
 kerimcan durmaz2
Ünlü sanatçılara rakip çıkan Kerimcan, Dj kabinine geçerek sevenlerini coşturdu. Söylediği her söz sonrası çığlıklarla yanıt veren hayranları Durmaz’ın fotoğrafını çekmek için yarıştı. Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile dikkati çeken Durmaz, yaklaşık 2 saat dj’lik yaptı.
kerimcan durmaz3
İnternet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra kendisini yüz binlerce kişiye sevdirmeyi başaran Kerimcan, izdihamı sosyal medyaya koymak için telefonu ile çekim yapmayı da ihmal etmedi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan fenomen Kerimcan’ın sahnede yaptığı danslar da büyük beğeni topladı.
kerimcan durmaz