DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bomba iddia.. Dünyanın sonu geldi!

Bomba iddia.. Dünyanın sonu geldi!

Dünyanın sonu geldi iddiası tüm ortalığı karıştırdı. Gelen iddialar arasında 2017 yılının ekim adayında bir gezegenin dünyaya çarpacağı yer aldı.\r\n\r\n

Dünyanın sonu geldi iddiası tüm ortalığı karıştırdı. Gelen iddialar arasında 2017 yılının ekim adayında bir gezegenin dünyaya çarpacağı yer aldı.Ünlü yazar  David Meade’nin ortalığı karıştıran iddiasında bu yılın ekim ayında dünyanın sonunu gelecek. Ve zenginlerin bunun bilincinde olduklarını bu yüzden de yer altı sığınakları inşa etmeye başladıklarını söyledi. Buraya sığınmayı planlayan zenginler olacaklardan kurtulmayı planlıyor. Planet X kitabının yazarı David Meade, “Kamuoyu panikten uzak tutulmak için bilgilendirilmiyor. Son dönemde hem yoğunluk hem de sayı olarak depremler arttı. Aynı şekilde fırtınalar da daha sık görülüyor. Karadelikler ve yarıklar görülmeye başladı. Sıcaklıklar daha sert ve uzun süreli etki ediyor” dedi.

Dünyanın sonu gelecek!

Bu iddiaların üzerine Metro gazetesine konuşan Robert Vicino, Rusya’nın neden 40 milyon kişi için yer altında inşaatlar yaptığının sorgulanması gerektiğini söyledi. Neptün’ün arkasında kalan Gezegen X veya Nibiru’nun dünyaya çarpacağı ve yok edeceğini söyledi. NASA ise yaptığı açıklamada yapılan tüm bu iddiaları yalanladı. Dünyaya çarpacağı iddia edilen gezegenin var olmadığını olasa da astronotlar tarafından çoktan fark edileceğini belirtti.