DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu hafta vizyona girecek filmler

Bu hafta vizyona girecek filmler

Bu hafta vizyona girecek olan filmler 24 Haziran’da izleyicilerine kavuşuyor.Sinemalarda bu hafta birbirinden iddialı filmler sizleri bekliyor.

Bu hafta sinemaseverler birbirinden heycanlı filmler bekliyor. İşte bu haftanın vizyona girecek filmleri..

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden

nina-kaplumbagalarMichael Bay’ın yönettiği Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden, 2014 yılında yeniden sinemalara dönen Ninjaların maceraları devam ediyor. Shredder, hapishaneden kaçarak dünyayı ele geçirmek için diğer 3 Ninja ile elele verirler. Oyuncuları arasında ise Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Brian Tee, Stephen “Sheamus” Farrelly ve Gary Anthony Williams yer alıyor.Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehditkurtulus-gunuRoland Emmerich’ın yönetmenliğini yaptığı Kurtuluş günü 2: Yeni tehdit filmi 24 haziranda sizlerle. Oyuncuları arasında Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King gibi isimler yer alıyor. Kurtuluş Günü’nünden 20 yıl geçer ve birlikte çok daha gelişmiş bir savunma sistemini kullanılırlar. Ancak yaratıkların uzaya yaptığı yardım çağrısını gören uzaylılar bu sefer çok güçlü bir şekilde dünyaya saldıracaktır.Kördüğümkordugum-maggies-planRebecca Miller’in yönetmenliğini yaptığı Kördüğüm filminde Greta Gerwig ,  Ethan Hawke ,  Travis Fimmel ,  Bill Hader ,  Julianne Moore gibi isimler yer almaktadır. Maggie, evlenmeden çocuk sahibi olmak ister ve arkadaşı  Guy ise ona yardım etmeyi kabul eder. Ancak hayatına giren John, planlarını alt üst eder. John’ a aşık olan Maggie, onunla evlenir. Aradan geçen zaman ile birlikte John, Maggie’e olan ilgisini kaybetmektedir.Kümes (The Coop)

 kumes-the-coop
Ufuk Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı Kümes(The Coop) filminde, Hasibe Eren ,  Ufuk Bayraktar ,  Pınar Balkış gibi isimler yer almaktadır.
Süper Papağan (El Americano: The Movie) 
super-papagan
Ricardo Arnaiz ve  Mike Kunkel’in yönetmenliğini üstlendikleri Süper Papağan filminde, Lisa Kudrow ,  Cheech Marin ,  Kate Del Castillo , Edward James Olmos ,  Paul Rodriguez gibi isimler yer almaktadır. El Americano, Coco’nun hayal dünyasında yaşadığı süper papağandır ve gözü ondan başkasını görmez.
Bekleyiş (L’attesa)
bekleyiss
Piero Messina’ nın yönetmenliğini üstlendiği Bekleyiş(L’attesa) filminde, Juliette Binoche ,  Lou de Laâge ,  Giorgio Colangeli , Domenico Diele ,  Giovanni Anzaldo gibi isimler yer alıyor. Oğlu Giuseppe’nin ani ölümüyle şoku atlatamayan Anna (Juliette Binoche), oğlunun sevgilisi Jeanne’e ne söyleyeceğini bilemez.
Muna

munaSerdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı Muna filminde Leyla Göksun ,  Erkan Taşdöğen ,  Turgay Aydın ,  Kaan Çakır ,  Sabahattin Yakut gibi isimler yer almaktadır. Gazze’de ailesiyle yaşayan Muna, bir gece İsrailliler tarafından basılan evinin ardından ailesini kaybeder. Ailesini bulabilmek için elinden geliyorsa yapar.