DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu otel Alman ve Hollanda vatandaşlarını almıyor!

Bu otel Alman ve Hollanda vatandaşlarını almıyor!

Hollanda ve Almanya’nın Türkiye ile yaşadığı kriz sonrası bu otel Alman ve Hollanda vatandaşlarını almıyor. Otel sahibi Alman ve Hollanda vatandaşlarının otelinde kalamayacağını söyledi. Ağrı’da uzun süredir faaliyet gösteren Otel Hatemoğlu, bir ilke imza attı. Hollanda ve Almanya arasında yaşanan krize tepkisini göstermek için hiç görülmedik radikal bir karar aldı. Otel yönetimi Ağrı’ya gelen Alman

Hollanda ve Almanya’nın Türkiye ile yaşadığı kriz sonrası bu otel Alman ve Hollanda vatandaşlarını almıyor. Otel sahibi Alman ve Hollanda vatandaşlarının otelinde kalamayacağını söyledi.

Ağrı’da uzun süredir faaliyet gösteren Otel Hatemoğlu, bir ilke imza attı. Hollanda ve Almanya arasında yaşanan krize tepkisini göstermek için hiç görülmedik radikal bir karar aldı. Otel yönetimi Ağrı’ya gelen Alman ve Hollanda vatandaşlarının bu otel de kalamayacaklarını açıkladı. Bu kararlarını otel camlarına astıkları pankartlar ile duyurdu. Fakat bu kararın Almanya ve Hollanda’da yaşayan gurbetçi vatandaşlar için geçerli olmadığını ifade ettiler.

 Bu otel Alman vatandaşlarını almıyor!

Alman ve Hollanda

2016 yılında Almanya’dan Türkiye’ye gelen sayısında 1,6 milyon düşüş görülmüştü. Gelen turist sayısında da 2,5 milyon düştü. Geçen yıl böyle olan rakamların bu yıl yarı yarıya düşeceğini söyledi. Ağrı’daki Otel Hatemoğlu’nun Almanya ve Hollanda vatandaşlarına kapılarını kapatmasının turizmi nasıl etkileyeceği ise merak konusu.