DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm Fragmanı Seyret

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm Fragmanı Seyret

Başrollerini Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Atv ekranlarının sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. Bölümüyle bu akşam yayınlandı. İzleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünde neler olacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Şubat 2017 tarihinde yeni bölümüyle ekrana gelecek dizide neler olacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek 5.

Başrollerini Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Atv ekranlarının sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. Bölümüyle bu akşam yayınlandı. İzleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünde neler olacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Şubat 2017 tarihinde yeni bölümüyle ekrana gelecek dizide neler olacak?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm fragmanı

25 Ocak 2017 Çarşamba günü ATV’de yayınlanan dizinin henüz 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm Fragmanı
Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, sınır dışı edilmemek için Aslı ile mecburi nikah masasına oturur ancak aklı ameliyata girecek Rauf’tadır. Olaylardan bihaber olan Derin, hastaneye geldiğinde duydukları karşısında büyük şok olur.Yaşananlardan bunalan Ali, kafayı dinlemek için gece yarısı limana gider. Ancak limanda Ali’yi bir sürpriz beklemektedir. Babasının ihanetiyle sarsılan Aslı, kendini toplar ve intikam almak için plan yapmaya başlar. Tekin ve Yiğit, Ali’den kurtulduklarını sanırken, Ali’nin hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkmasıyla ortalık yeniden karışır.Şahin, Ali’yi ne kadar Mirkelamoğlu ailesinden uzak tutmaya çalışsa da girişimleri başarısız olur. Bu yüzden araları açılır. Şahin’e haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünen Ali hatasını telafi etmek isteyince Tekin’in sinsi tuzağına düşer.Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 5. Bölümüyle 1 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Atv ekranlarında yayınlanacak.