DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bundesliga’nın transfer değeri en yüksek 10 futbolcusu!

Bundesliga’nın transfer değeri en yüksek 10 futbolcusu!

Avrupa’nın 5 büyük liginden biri olan Bundesliga bünyesinde birçok önemli futbol kulübünün yanı sıra birbirinden değerli futbolcuyuda bünyesinde barındırıyor.

Bundesliga-2

Avrupa’nın 5 büyük liginden biri olan Bundesliga bünyesinde birçok önemli futbol kulübünün yanı sıra birbirinden değerli futbolcuyuda bünyesinde barındırıyor.

Bundesliga-1

Tüm futbolcuların piyasa değerleri toplandığında Bundesliga’nın değeri 2.5 milyar avroyu buluyor.

bundesliga-3 

Alman tabanlı olan ve transfer piyasasının nabzını tutan Transfermarkt’ın verilerine göre Bundesliga’nın transfer değeri en yüksek 10 futbolcusunu sizler için derledik.

Costa

10.Douglas Costa

Brezilyalı sol kanat oyuncusu 35 milyon avro transfer değerine sahip. 26 yaşındaki futbolcu Bayern Münih’te forma giyiyor.

Hummels

9.Mats Hummels

Mats Hummels 27 yaşında ve sezon başından bu yana Bayern Münih formasını terletiyor. Alman stoper 38 milyon avro değerinde.

Vidal

8.Arturo Vidal

Orta sahada görev yapan Arturo Vidal, Bundesliga’daki ilk senesini Bayern Münih’te geçiriyor. 40 milyon avro değere sahip Şilili yıldız 29 yaşında.

Reus

7.Marco Reus

Yıldız futbolcu son yıllarda Alman futbolcular arasında en dikkat çeken birkaç isimden biri. Borussia Dortmund forması giyen sol kanat oyuncusu Marco Reus 27 yaşında ve 40 milyon avro transfer değerine sahip.

Alaba

6.David Alaba

David Alaba 45 milyon avro olan transfer değeriyle Bundesliga’nın en değerli beki konumunda. 24 yaşındaki Avusturyalı futbolcu Bayern Münih’te oynamakta.

Aubameyang

5.Pierre-Emerick Aubameyang

Gabonlu Pierre-Emerick Aubameyang ülkesinin en iyi futbolcusu. Borussia Dortmund forması giyen santrafor 45 milyon avro transfer değerine sahip ve 27 yaşında.

Boateng

4.Jerome Boateng

Jerome Boateng, Alman bir anne ve Ganalı bir babaya sahip ancak Almanya Milli Takımı’nda oynamakta. 45 milyon avro değerindeki oyuncu 28 yaşında formasını giydiği Bayern Münih’te stoper olarak görev alıyor.

Neuer

3.Manuel Neuer

Dünya’nın en iyi kalecileri arasında gösterilen Alman file bekçisi 45 milyon avroluk transfer değeriyle kendi liginin en pahalı kalecisi. Bayern Münih takımında görev yapan Neuer 30 yaşında.

Müller

2.Thomas Müller

Bayern Münih takımının hücumunda önemli rol oynayan 27 yaşındaki Alman futbolcu Thomas Müller 75 milyon avro transfer değeriyle Bundesliga’nın en değerli 2 isminden biri. Takımında forvet arkası mevkisinde forma giymekte.

Lewandowski

1.Robert Lewandowski

Son gol kralı Robert Lewandowski, Bayern Münih’in formasını terletiyor. 28 yaşındaki Polonyalı santrafor 75 milyon avro transfer değeriyle zirvedeki bir diğer isim.