DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Türk oyunculardan derlenen Bundesliga’nın en iyi ilk 11’i!

Türk oyunculardan derlenen Bundesliga’nın en iyi ilk 11’i!

Almanya, Avrupa ülkeleri arasında en fazla Türk kökenli vatandaşın yaşadığı ülke konumunda bulunuyor. Bu durumun futbola da bir yansıması var. 21 Türk kökenli oyuncu Bundesliga’da mücadele ediyor. İşte bu 21 Türk kökenli futbolcudan derlenen Bundesliga’nın en iyi 11’i. Ramazan Özcan Bayer Leverkusen forması giyiyor. 10 kez Avusturya Milli Takımı formasını giydi. 7 yıldır Bundesliga’da mücadele ediyor.

Almanya, Avrupa ülkeleri arasında en fazla Türk kökenli vatandaşın yaşadığı ülke konumunda bulunuyor. Bu durumun futbola da bir yansıması var. 21 Türk kökenli oyuncu Bundesliga’da mücadele ediyor. İşte bu 21 Türk kökenli futbolcudan derlenen Bundesliga’nın en iyi 11’i.

Ramazan Özcan

Bayer Leverkusen forması giyiyor. 10 kez Avusturya Milli Takımı formasını giydi. 7 yıldır Bundesliga’da mücadele ediyor.

Çağlar Söyüncü

Freiburg’da forma giyiyor. 2 kez Türkiye milli formasını terleten 21 yaşındaki oyuncu kulübüne bu sezon başında Altınordu takımından transfer oldu. Mücadeleci oyunuyla dikkat çekiyor.

Aytaç Sulu

Hali hazırda Darmstadt takımının kaptanı olan Aytaç Sulu, geçtiğimiz sezon takımının Bundesliga’ya yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

Ömer Toprak

Leverkusen ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ömer Toprak gelecek sezondan itibaren Borussia Dortmund forması giyecek. Ligin en iyi stoperleri arasında gösteriliyor. Türkiye Milli Takımı ile 25 maça çıktı.

Nuri Şahin

Son yıllarda formsuz bir çizgi çizen Nuri Şahin, buna karşın büyük bir tecrübeye sahip. Borussia Dortmund’da saha içinden çok saha dışında üstlendiği rollerle dikkat çekiyor.

Kerem Demirbay

Adını Avrupa’ya yeni yeni duyuran Kerem Demirbay, büyük bir gelecek vaat ediyor. Henüz milli takım tercihini yapmadı.

Hamit Altıntop

Uzun bir aradan sonra Darmstadt’a transfer olarak Bundesliga’ya dönen Hamit Altıntop, yeni takımına harika bir giriş yaptı.

Hakan Çalhanoğlu

Dünya’nın en iyi frikikçisi olarak anılan Hakan Çalhanoğlu takımının en iyileri arasında yer alıyor.

Emre Mor

Türk Messi olarak anılan Emre Mor’un adını ileride daha sık duyacağız. Türk futbolu ve Borussia Dortmund için büyük bir gelecek vaat ediyor.

Yunus Mallı

Mainz formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Yunus Mallı bu sayede Milli Takıma kadar yükseldi. Sezon arasında Wolfsburg’a transfer oldu.

Halil Altıntop

Augsburg’da forma giyen Halil Altıntop istikrarıyla dikkat çekiyor.