DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e evlenme teklifi etti

Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e evlenme teklifi etti

Sevgilisi Fahriye Evcen’in kendisi için düzenlediği doğum günü partisinde Burak Özçivit, evlenme teklifinde bulundu. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz gün, Burak Özçivit için düzenlenen doğum günü partisinde beklenmeyen sürprizler yaşandı. Sevgilisi Fahriye Evcen’in kendisi için düzenlediği doğum günü partisinde Burak Özçivit, evlenme teklifinde bulundu.Maslak’ta bir otelde düzenlenen sürpriz partide Burak Özçivit, 32. yaşı partisinde sevgilisi Farhriye Evcen’e evlenme teklifi ederek asıl sürprizi o yapmış oldu.Geceye damga vuran evlenme teklifinin edildiği partiye arkadaşları Murat Boz ve Aslı Enver’de katılmıştı. 30 kişinin katıldığı doğum günü partisinde Burak Özçivit herkesin önünde diz çöktü. Cebinden çıkardığı yüzüğü Fahriye Evcen’e uzatarak ‘Benimle Evlenir misin?’ diyerek şaşkınlığa uğratan Özçivit ‘Sonsuza kadar evet’ yanıtını aldı.


Bu aralar gözler Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti üzerinde. Sosyal medyada da çiftin düğün tarihleri merakla bekleniyor. Özçivit ve Evcen çifti ne zaman evleniyor? 3 yıldır birlikte olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikilisinin evlenme kararı aldıkları iddia ediliyor.Neslihan- Kadir Doğulu çiftinin evlenmesinin ardından sıra Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftine geldi.

Fahriye Evcen “EVET” dedi

Basından gelen haberlere göre Fahriye Evcen, Özçivit’in evlilik teklifi üzerine ‘EVET’ cevabı verdiği öğrenildi. İddialar sınır tanımayarak ünlü çift için Roma’da nikah masasına oturdular dendi. Ancak daha sonra bu iddianın asılsız olduğu öğrenildi. Fahriye Evcen’den ‘Evet’ cevabı alan Burak Özçivit, sevgilisi Evcen’i Almanya Solingen’de yaşayan ailesinin yanına el öpmeye götürdü.

Evlilik sinyalleri verildi

Bir çekim sırasında Fahriye Evcen’e ‘Evliliği düşünüyor musunuz’ diye sorulduğunda yüzündeki gülümseme ile ‘Kısmetse Olur, Göreceğiz’ dedi.Geçtiğimiz aylarda spor salonu çıkışında Burak Özçivit‘e sorulan ‘Evlilik ne zaman?’ sorusuna Özçivit, ‘Her şeyin hayırlısı. Şimdi kalkıp bir şey söylemek istemiyorum’ demişti.

‘2017’de dünya evine girecekler!’

Son olarak, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti 2017’de dünya evine girenler listesinde yer alacak.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.Kazım İşmen Lisesi’nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vaat eden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır.Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin‘i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlukarakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanındanuyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu’nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyaz perdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevdadizisinde rol almaktadır.

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen (d. 4 Haziran 1986, Solingen), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır.Solingen’de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya’da ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen’in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu.[1][2][3] Türkiye’de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan’ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen’i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.[4] Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya’daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi’nde tarih bölümünden mezun olmuştur.[5] Yapımcılığını TİMS Productions’ın yaptığı Çalıkuşu’nda Feride karakterine canlandırdı.[6] Çalıkuşu’nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit’le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü.[7]