DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çağla Şikel, Kemal Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili konuştu

Çağla Şikel, Kemal Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili konuştu

Geçtiğimiz hafta evinde kanlar içinde bulunan ‘İşte Benim Stilim’de jüri üyeliği yapmış olan Kemal Doğulu’nun sağlık durumu ile ilgili yüreklere su serpen açıklama Çağla Şikel’den geldi.

Ünlü isimleri derin üzüntüye boğan Kemal Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili Çağla Şikel’den iyi bir haber geldi. Çağla Şikel’in açıklaması yüreklere su serpti.Geçtiğimiz günlerde Kemal Doğulu’nun Cihangir’deki evinde merdivenlerden düşüp, hastaneye kaldırılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü isimleri üzüntüye boğan bu durum için Çağla Şikel yürekleri rahatlatacak bir açıklamada bulundu.Kemal Doğulu’nun yaşadığı evde merdivenlerden düşerek aşırı kan kaybetmesi ve olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra kardeşi Kadir Doğulu tarafından bulunmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tutulan Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı ilk oyuncu kardeşi Kadir Doğulu yapmıştı.Kadir Doğulu, resmi instagram hesabı üzerinden kardeşi Kemal Doğulu’nun ağlık durumu ile ilgili açıklama yapmıştı.Ünlü oyuncu ailesiyle birlikte çekildiği bu fotoğrafı paylaşıp altına şu notu düştü:2016-06-21_16-39-56“Güzel haberlerim var!! Kemal’in durumu iyi yönde değişti.. Allaha şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için….”

Çağla Şikel, Kemal Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili konuştu

Başarılı oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, İşte Benim Stilim yarışmasındaki jüri üyeliği ile ünlenen modacı, şarkıcı ve aynı zamanda fotoğrafçı olan Kemal Doğulu’nun son sağlık durumuyla ilgili müjdeyi verdi:Çağla Şikel, “Kemal’in durumu iyi, pazar günü yoğun bakımdan çıkacak” dedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DOĞULU’YA İYİ DİLEK MESAJLARI

Nur Yerlitaş:@kemaldogulu acil şifalar dilerim🙏dualarım seninle😔”İvana Sert:“Bir an önce sağlığına kavuşacaksın canım Kemal 🙏”Demet Akalın:“Gecmis olsun iyi oldugunu duyan kadar uyumicam @kemaldogulu”Yonca Evcimik: “Hemen iyileşiyorsun canımcım”Işın Karaca: “Çok geçmiş olsun @kemaldogulu Allah şifa versin.. Tez Zaman’da iyi haberlerini duyalım inşallah..”İşte Benim Stilim’de yarışan ve sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Özden Cerrahoğlu Kemal Doğulu’nun fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:“Enerjim,dualarım,kalbim seninle. Yoğun bakımda tutulacakmış duyduğum kadarıyla. Çok üzgünüm çok mutsuzum lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻⭐️”“Aklım çıkıyor aklımdan çıkmıyorsun…Benim güzelim benim CANIM ⭐️ Kalbim kalbin.Atmasan olmaz.Kanımdan değilsin ama ruhumdan,kalbimdensin. Ben sana “En” demiştim ya sen hep o “En” sin .Enerjim yanında.Sen zaten hissedersin.İyileşiyormuşsun hep iyi ol en iyi ol.Seni tüm kalbimle seviyorum✨@kemaldogulunur-kemal-yerlitas 

Kemal Doğulu Kimdir?

Tv8’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği ile tanınan Kemal Doğulu, Pis Yedili, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Fatih’i Harbiye gibi dizilerden tanıdığımız Kadir Doğulu’nun abisidir.Doğulu, , Pop ve elektronik müzik şarkıcısı, fotoğrafçıdır.2006 senesinde tanıştığı Hande Yener’le çalışmaya başladı. Şarkıcılığa adımı ise ilk olarak onun vokalistliğini yaparak attı.2008 yılında “ 1 Yerde ” isimli maxi single çıkardı. Doğulu, ardından da birçok single ve albüme imza attı.