DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti

Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti

Prof. Dr. Canan Karatay, sık sık diyet programları ile ilgili yeni önerilerde bulunmaya devam ederken, kendisine ikizi kadar benzeyen Leyla Saraç’ı görenler şok oldu. İşte Canan Karatay’ın ikizi kadar benzediği iddia edilen Leyla Saraç. Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti. Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti Yaşam Boyu Sağlık söyleşisine katılan Kalp ve İç Hastalıkları

Prof. Dr. Canan Karatay, sık sık diyet programları ile ilgili yeni önerilerde bulunmaya devam ederken, kendisine ikizi kadar benzeyen Leyla Saraç’ı görenler şok oldu. İşte Canan Karatay’ın ikizi kadar benzediği iddia edilen Leyla Saraç. Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti.

Canan Karatay’ın benzeri görenleri şok etti

Yaşam Boyu Sağlık söyleşisine katılan Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay gördükleri karşısında resmen şok oldu. Söyleşiye katılan Leyla Saraç ile benzerliğine şahit olunca ise şaşkınlığını gizleyemedi. 70 yaşındaki Leyla Saraç ile tanışan Canan Karatay, yaşadığı şok sonrasında mutluluğunu ifade etti.

Kendisine ikizi kadar benzeyen bayan ile tanışan Canan Karatay, Leyla Saraç’ın koluna girerek uzun süre muhabbet ettiler. Sıcak sohbetler ile vakit geçiren ikili yaşadıkları şoktan oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. 70 yaşındaki Leyla Saraç ile tanışan Canan Karatay, çok fazla mutlu olduğunu ifade etti.

Leyla Saraç, bazı zamanlarda yediği yemeklerden ötürü vatandaşların kendisini Karatay sandıklarını ve eleştirdiklerini ifade etti. Bazı zamanlarda ise, yine kendisini Karatay olduğunu sanarak ‘Hocam nasılsın’ diye sorduklarını söyledi.