DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Caner Erkin’den bomba aşk itirafı!

Caner Erkin’den bomba aşk itirafı!

Bir süre önce eşi Asena ile yollarını ayıran Caner Erkin, yeni aşklara yelken açtı. Şükran Ovalı ile adı çıkan Caner Erkin’den bomba aşk itirafı geldi.\r\n\r\n

Bir süre önce eşi Asena ile yollarını ayıran Caner Erkin, yeni aşklara yelken açtı. Şükran Ovalı ile adı çıkan Caner Erkin’den bomba aşk itirafı geldi.

Fenerbahçe forması giyen başarılı oyuncu Caner Erkin yeni sezonda İtalya’nın Inter takımında ter dökecek. Şükran Ovali ile aşk iddialarına nispeten instagram hesabından ‘Ş’ harfli bir not paylaştı. Bu paylaşımın ardından dedikodular iyice yol aldı. Caner Erkin’in bu jestinin ardından Şükran Ovalı’da Caner Erkin’in instagram hesabını takip etmeye başladı.

Büyük aşk gerçek çıktı

caner-erkinGeçtiğimiz aylarda Caner Erkin ve Şükran Ovalı hakkındaki aşk iddiaları gündemi oldukça yoğun etmişti. Başarılı futbolcu Caner Erkin instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa ise kalp ve ‘Ş’ notunu yazdı. Bu hareket ile yayılan aşk iddiaları gerçek çıktı. Yayımlanan bu fotoğraf ile birlikte tüm takipçiler bunu ilanı aşk algıladı.