DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Caniler minik kedinin üzerine asit döktü

Caniler minik kedinin üzerine asit döktü

Açlıktan sokakta yemek arayan minik kedi hayatını şokunu yaşadı. Ona yemek vermek yerine üzerine asit döktüler. Minik kedi gözünü kaybetti.\r\n\r\n

Açlıktan sokakta yemek arayan minik kedi hayatını şokunu yaşadı. Ona yemek vermek yerine üzerine asit döktüler. Minik kedi gözünü kaybetti.Haziran ayında meydana gelen olayda Thomas adındaki minik kedi yemek yemek için sokağa dolaşmaya çıktı. Yemek aramak için çıkan kedi bir grup insanın asitli saldırısına uğradı. Acımasızca üzerine asit döken grup bu olaydan çok eğlendi. Ve arkalarına bile bakmadan çekip gittiler. Minik kedi günlerce acı çekerek dolaştı. Ta ki.. Hayvan sever bir kadına rastladı. Kedinin o haline üzülen hayvan sever kadın kediyi hemen veterinere götürdü. Fakat veteriner böyle bir durumda ne yapılacağını bilmiyordu. Sadece bir antibiyotik vererek uyutulmasını istedi.

Minik kedinin bir yuvası olması için harekete geçtiler

caniler-minik-kedinin-uzerine-asit-doktuHayvan sever kadın veterinerin bu tedavisinden pek memnun kalmayınca harekete geçti. Kadının aklına o konuda uzmanlaşmış Milo’nun hayvan barınağına götürmeye karar verdi. Bu barınakta yaşlı, engelli ve ölümcül hastalığı olan kediler bir mucize niteliğinde bir kapıydı. Hemen harekete geçen hayvan sever kadın kediyi alıp Milo’nun hayvan barınağına götürdü.caniler-minik-kedinin-uzerine-asit-doktu-1Cani bir grubun saldırısına uğrayan zavallı kedi Milo’nun hayvan barınağına yerleşti. Ve orada kediye ‘Sir Thomas Trueheart’ adını koydular. Minik kedi 1 ay boyu süren tedavi gördü. Tedavide kediye  ağrı kesiciler, antibiyotikler ve bandajlarla güzel bir muayene yapıldı. Daha sonrasında ise Milo’nun hayvan barınağı minik kedinin resmini ve hikayesini internet sitesi üzerinden paylaştı. Barınak minik kediye bir sıcak yuva bulmak için çaba sarfediyor.