DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Canlı yayında Beyaz’a evlenme teklifi!

Canlı yayında Beyaz’a evlenme teklifi!

Kanal D’nin ilgi ile izlenen talk show programı Beyaz Show yine bomba gibiydi. Hatta bu hafta canlı yayında Beyaz’a evlenme teklifi geldi.. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez talk showu Beyaz Show, dün akşam yine seyircilerini kahkahaya boğdu. Her cuma gece yarısı ekranlara gelen program bu hafta birbirinden güçlü isimleri konuk etti. Kahkahalarla ilerleyen yayında bir şok

Kanal D’nin ilgi ile izlenen talk show programı Beyaz Show yine bomba gibiydi. Hatta bu hafta canlı yayında Beyaz’a evlenme teklifi geldi..

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez talk showu Beyaz Show, dün akşam yine seyircilerini kahkahaya boğdu. Her cuma gece yarısı ekranlara gelen program bu hafta birbirinden güçlü isimleri konuk etti. Kahkahalarla ilerleyen yayında bir şok yaşandı. Bekarlığı ile sürekli gündem olan sunucu Beyazıt Öztürk’e canlı yayında evlenme teklifi geldi. Kahkahaların havada uçuştuğu program Beyaz Show’u internetten canlı izlemek için Kanal D Canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz.

BEYAZIT ÖZTÜRK’E EVLENME TEKLİFİ

24 Kasım 2017 Cuma akşamı yayınlanan Beyaz Show’un bu haftaki konukları Kardeşim Benim 2 adlı sinema filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Pınar Deniz ve Leyla Feray’dı. Murat Boz ve Burak Özçivit hayranları sabırsızlıkla Beyaz Show’un başlamasını bekledi. Özel hayatları ile ilgili soruları da yanıtlayan yakışıklı oyuncular izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Beyaz Show’a damga vuran bir diğer olay ise Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün hazırladığı skeç oldu. Hem ekrandakileri hemde stüdyodaki konukları gülmekten kırıp geçiren skeçte Beyaz, Murat Boz’u para karşılığında satıyordu. Keyifli anlar yaşanan programda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Stüdyodaki seyircilerden gelen notları okuyan Beyazıt Öztürk bir şokla karşılaştı. Gelen notların birinde ‘Beklediğin kişi benim, benimle evlenir misin Beyaz?’ yazıyordu. Genç hayranından gelen bu teklif karşısında utanan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hemen konuyu kapatmaya çalıştı.