DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cem Özdemir’e büyük şok!

Cem Özdemir’e büyük şok!

Almanya’nın Yeşiller Partisi Eşbakanı olan Cem Özdemir’e büyük şok. Tunceli Munzur Üniversitesi’nden Cem Özdemir’i zora sokan açıklama… Tunceli’de eğitim veren Munzur Üniversitesi’nden Cem Özdemir ile ilgili bomba atak geldi. Munzur Üniversitesi’nin 2009 yılında Cem Özdemir’e verdiği doktora ünvanını iptal etti. Tunceli Munzur Üniversitesi’nden yapılan açıklamada Yeşiller Partisi Eş Başkanı Özdemir’in Türkiye Cumhuriyetine olan düşmansı tavrı ve

Almanya’nın Yeşiller Partisi Eşbakanı olan Cem Özdemir’e büyük şok. Tunceli Munzur Üniversitesi’nden Cem Özdemir’i zora sokan açıklama…

Tunceli’de eğitim veren Munzur Üniversitesi’nden Cem Özdemir ile ilgili bomba atak geldi. Munzur Üniversitesi’nin 2009 yılında Cem Özdemir’e verdiği doktora ünvanını iptal etti. Tunceli Munzur Üniversitesi’nden yapılan açıklamada Yeşiller Partisi Eş Başkanı Özdemir’in Türkiye Cumhuriyetine olan düşmansı tavrı ve davranışları dolayısı ile bu kararı verdiklerini açıkladı.

Cem Özdemir’e büyük şok!

Tunceli Munzur Üniversitesi senatosundan yapılan açıklamada ise, “28.10.2009 tarihinde verilen fahri bilim doktora unvanı 29.03.2017 tarih ve 12.1 sayılı senato kararıyla iptal edilerek fahri bilim doktora unvanı geri alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Cem Özdemir'e büyük şok

Cem Özdemir: ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’

AKP’li siyasetçilerin Almanya’daki etkinlikleri iptal edildikten sonra Alman Yeşiller Partisi Başkanından ‘Ben de Taksim’de gösteri yapayım’ şeklinde açıklama geldi.

Türkiye düşmanlığı ile bilinen Alman Yeşiller Partisi Eş Başbakanı Cem Özdemir açıklamasında, “Erdoğan’ın referandumu kaybetmesine neyin katkı sunacağını serin kafayla düşünmeyi öneriyorum. Erdoğan referandumu kazanırsa, Türkiye bir tür saltanat olur ve bu hiç kimsenin yararına olmaz, en az da Türkiye’nin dostlarının” ifadelerine yer verdi.