DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cem Yılmaz hayranlarına müjde! Yeni film kapıda

Cem Yılmaz hayranlarına müjde! Yeni film kapıda

Cem Yılmaz yeni filmini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde abisi ile hazırladığı videoda; “Önümüzdeki günlerde niyetimiz şu… Tezgahta G.O.R.A.’daki Arif ve Robot 216’yı başka bir maceranın içine sokmak. Zafer ağabey ve Ozan’la görüştüm Temmuz, Ağustos gibi inşallah G.O.R.A. 2’yi yazmaya çalışacağım…” diyerek hayranlarını sevindiren haberi vermişti.Ancak Cem Yılmaz sosyal medya hesabından

Cem Yılmaz yeni filmini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde abisi ile hazırladığı videoda; “Önümüzdeki günlerde niyetimiz şu… Tezgahta G.O.R.A.’daki Arif ve Robot 216’yı başka bir maceranın içine sokmak. Zafer ağabey ve Ozan’la görüştüm Temmuz, Ağustos gibi inşallah G.O.R.A. 2’yi yazmaya çalışacağım…” diyerek hayranlarını sevindiren haberi vermişti.Ancak Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada G.O.R.A. 2 bekleyen hayranlarının hevesini kursağında bıraktı.

Cem Yılma sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre G.O.R.A. 2 filmini rafa kaldırmış durumda. Deli Aşk isimli filmin çekim çalışmalarına başladığını duyuran Cem Yılmaz, filmi “Tatlı, serseri bir komedi filmi” özetledi.Filmin 2017 yılının Mart ayında vizyona girmesi bekleniyor.Oyuncu kadrosundaysa Yılmaz’ın daha önceki filmlerinden alışık olduğumuz isimlerin yer alacağı tahmin ediliyor.