DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı İzle | 26 Ocak 2017 Perşembe

Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı İzle | 26 Ocak 2017 Perşembe

Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı İzle | 26 Ocak 2017 Perşembe. 26 Ocak Cesur ve Güzel fragmanı yayınlandı mı? Cesur ve Güzel arasında neler oluyor?Star Tv’nin büyük sükse yapan dizilerinden olan Cesur ve Güzel’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yönetmenliğini Ali Bilgin’in ve başrollerin de Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi her

Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı İzle | 26 Ocak 2017 Perşembe. 26 Ocak Cesur ve Güzel fragmanı yayınlandı mı? Cesur ve Güzel arasında neler oluyor?Star Tv’nin büyük sükse yapan dizilerinden olan Cesur ve Güzel’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yönetmenliğini Ali Bilgin’in ve başrollerin de Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi her Perşembe ekranlara geliyor. Cesur ve Güzel’in gelecek haftaki bölümünde büyük heyecan bekliyor.

Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı İzle | 26 Ocak 2017 Perşembe

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin 19 Ocak 2016 tarihinde yayınlanan bölümünde Cesur’dan gelen bomba aşk itirafı şoke etti. Dizinin yayınlandığı ilk günden beri heyecan eksik olmuyor. Cesur’un babasının ölümü ile elde ettiği ipucu hiç akıla gelmeyen bir kişi tarafından verilmişti. Bu olayın ardından aklı bir sürü soru işareti ile dolu olan Cesur kendisine kurulan tuzağın hiç farkına bile varmadı. Son bölümü heyecanla biten herkes yeni bölümü merakla bekliyor. Bakalım Cesur ve Güzel’in 26 Ocak tarihinde yayınlanacak olan yani 11. bölüm fragmanını izlemek için internet sitesini ziyaret edin..