DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cesur Yürek 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? | 26 Ocak Perşembe

Cesur Yürek 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? | 26 Ocak Perşembe

Show Tv’nin başarılı dizisi Cesur Yürek, bu akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Her Perşembe büyük ilgiyle takip edilen filmin yeni bölümünde izleyenleri ne bekliyor? Cesur Yürek 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cesur Yürek 15. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacaktır. CESUR YÜREK 14.

Show Tv’nin başarılı dizisi Cesur Yürek, bu akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Her Perşembe büyük ilgiyle takip edilen filmin yeni bölümünde izleyenleri ne bekliyor? Cesur Yürek 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Cesur Yürek 15. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacaktır.

CESUR YÜREK 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hüsrev’in hayata geçirdiği planlardan dolayı Ömer’in başı beladan bir türlü kurtulamıyor. Bir yanda Hüsrev diğer yanda Bradd ile uğraşan Ömer’i zor günler bekliyor. Gürkan’a kimin suikast düzenlediğini araştıran Ömer, işin içinde Gevaşlı’nın da olduğunu öğrenir.Ömer, suikast planının içinde Gevaşlı’nın olduğunu Tatar’a söyler. Gevaşlı’nın Bradd ile yaptığı iş birliği Tatar’ı çok kızdırır. Tatar Ahmet oğlu İskender’e ve Gevaşlı’ya ağır bir ceza verecektir. Milli silah projesini ulaşmaya çalışan Bradd’e, Ömer engel olabilecek mi?Yapımcılığını Fark Film’in üstlendiği, başrollerinde, Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe günü 20:00’da Show Tv ekranlarında.